به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری «Associated Press»، درآمد شهرکنشینانی که در کار تولید محصولات فاسدشونده هستند، بیش از 14 درصد یعنی در حدود 29 میلیون دلار افت داشته است.
دلیل عمده خسارتهای مالی ساکنان شهرکهای غیرقانونی، تحریم محصولات شهرکنشینان از سوی بازارهای اروپای غربی است.
این تحریم با قدرت بیشتری در بریتانیا و کشورهای اسکاندیناوی در حال انجام است و مردم این کشورها از خرید محصولات صهیونیستی باز میدارند.
داوید الحیانی، مدیر 21 شهرک واقع در دره اردن در کرانه باختری که 7 هزار سکنه دارد، گفت: این خسارت بسیار هنگفت است. در حقیقت امروز ما دیگر چیزی به بازار اروپا نمیتوانیم بفروشیم.
«مایکل دیاس»، مسئول بریتانیایی هماهنگی جنبش جهانی تحریم میگوید: سوپرمارکتها در حال فهمیدن خطرات ناشی از خرید و فروش این محصولات هستند.
ظهور شهرکهای صهیونیستی و تداوم گسترش این شهرکها در فلسطین اشغالی به مانعی بزرگ برای برقراری صلح در خاورمیانه تبدیل شده است.
بیش از نیم میلیون اسرائیلی در بیش از 120 شهرک غیرقانونی که از زمان اشغال قدس شرقی و کرانه باختری در این مناطق ساخته شدهاند، زندگی میکنند.
سازمان ملل و بسیاری از کشورهای جهان شهرکهای اسرائیلی را غیرقانونی میدانند زیرا در جنگ 1967 به اشغال درآمدند و بنابر کنوانسیون ژنو ساختوساز در این زمینها ممنوع است.