کد خبر: 1359830
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۱
مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی:

علمای شیعه و سنی نقش اصلی در بصیرت‌افزایی جامعه دارند

خبرنگاران افتخاری/ حجت رحیم‌زاده: شفیعی در همایش «رسول مهر»، گفت: علمای شیعه و سنی نقش اصلی در بصیرت‌افزایی جامعه دارند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شفیعی، مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی در همایش «رسول مهر» با شرکت علمای شیعه و سنی در مشهد با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه در بین مسلمانان، افزود: علمای شیعه و سنی و نخبگان حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها باید با بصیرت‌افزایی بکوشند زمینه‌های بروز اختلافات را کاهش داده و از مشاجرات فرسایشی جلوگیری کنند.



وی گفت: با عناصر تندرو و افراطی و ساختار شکن برخورد می‌شود و لذا باید مبانی تحکیم وحدت و پرهیز از تفرقه در جامعه اسلامی تبیین و نهادینه شود.



شفیعی ادامه داد: انجام هر گونه اقدام‌های تفرقه‌آمیز به منزله بازی کردن در زمین دشمن است و معاندان به طرق مختلف می کوشند شیعه را در چشم سنی دشمن و تشیع را به اهانت به مقدسات اهل سنت وادار کنند.



مدیرکل اطلاعات خراسان رضوی گفت: اسلام‌هراسی و ارائه تصویر نادرست از این دین و مسلمانان و مشروعیت‌بخشی به تجاوزات به کشورهای مختلف یکی دیگر از ترفندهای دشمنان است که طی دو سال گذشته به واسطه بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان منطقه و جهان اسلام تشدید شده است.



وی گفت: دشمنان با استفاده از یک هزار و 200 شبکه ماهواره ای وابسته به خود در جهان می کوشند چهره خشنی از اسلام و مسلمانان و در مقابل چهره مطلوبی از غرب در اذهان جهانیان جلوه بدهند.



شفیعی در پایان یادآور شد: سلفیت و تکفیریت و وهابیت هیچ تناسبی با جامعه اهل سنت و حتی جهان اسلام ندارد و این افراد مزدوران با جیره و مواجب بیگانه هستند.

captcha