کد خبر: 1360246
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹
امام جمعه اردبیل:

تندروها خطری بزرگ برای وحدت اسلامی هستند

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: افراد تندرو سنی و شیعه خطری بزرگ برای وحدت مسلمانان هستند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام سیدحسن عاملی، امام جمعه اردبیل پنج‌شنبه، 26دی در مراسم ویژه گرامیداشت سالروز ولادت پیامبر اکرم(ص) در منطقه سنی‌نشین عنبران، افزود: مهمترین عامل تفرقه این است که از دو طرف شیعه و سنی افرادی تندرو بسازند و به جان هم بیندازند.



وی مردم را به هوشیاری در برابر توطئه و تفرقه افکنی‌های دشمنان فراخواند و از آنها خواست فهم و درک واقعیت‌ها و بصیرت خود را بالا ببرند.



وی با بیان اینکه اختلاف‌افکنی در سه مقوله مذهبی، سیاسی و قومی در بین ملت از مهمترین ترفندهای دشمنان برای ضربه زدن به کشور است، افزود: امام راحل(ره) با دوراندیشی، هفته وحدت را برای از بین بردن این اختلافات در بین مسلمانان بنیان گذاشتند.



وی مردم عنبران را پیشگامان وحدت و همدلی خواند و افزود: اتحاد و همدلی شیعه و سنی منطقه نمین می‌تواند الگویی بسیار مطلوب برای مسلمانان دنیا باشد. ایجاد دارالتقریب همانند منطقه طالش در منطقه نمین از ضروریات است زیرا با ایجاد این مرکز بزرگان شیعه و سنی منطقه می توانند از ورود عقاید خرافی به منطقه جلوگیری کنند.



حجت‌الاسلام عاملی اظهار کرد: شرف تمام انبیا و ائمه اطهار(ع) و تمام خیر و برکت و زیبایی های عالم بشریت نشات گرفته و مرهون وجود مبارک پیامبراسلام(ص)است.



وی در بخش دیگری از سخنان خود سرمایه‌گذاری برای تولید ثروت در منطقه عنبران را موجب کاهش مهاجرت از این منطقه ذکر کرد و خواستار پیگیری و کمک استاندار اردبیل به احداث و تکمیل سد عنبران و رفع مشکلات آب شرب اهالی این منطقه شد.



حجت‌الاسلام سید یاورمرادی، امام جمعه عنبران هم گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی با بنیان گذاشتن هفته وحدت مسلمانان شیعه و سنی را بیش از پیش با نور محمدی آشنا و موجبات اتحاد و همدلی آنها را فراهم کردند. همه ما باید امروز بصورت متحد و یکپارچه در برابر توطئه های دشمنان، مقاوم و نستوه بایستیم و از هرگونه تفرقه در بین خود پرهیز کنیم.



وی از حضور امام جمعه و استاندار اردبیل در این مراسم قدردانی کرد و آن را نشانه ارج و احترام آنها به اهالی اهل تسنن عنبران دانست.

captcha