کد خبر: 1360434
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۰
بازوند خبر داد:

پایان ساخت ضریح ابراهیم‌ مجاب(ع) در استان مرکزی

گروه اجتماعی: رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی از پایان ساخت ضریح جدید ابراهیم مجاب(ع) توسط هنرمندان استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، هوشنگ بازوند، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی شب گذشته، 27 دی در جریان بازدید از ضریح مطهر ابراهیم مجاب(ع) در مصلای بیت‌المقدس اراک، گفت: مراحل ساخت ضریح مطهر ابراهیم مجاب(ع) از سال 90 در دستور کار این ستاد قرار گرفت و کار ساخت ضریح با مشارکت هنرمندان استان در اراک آغاز و مهر‌ امسال به پایان رسید.



وی بیان کرد: در ساخت ضریح ابراهیم مجاب(ع) با اعتباری بیش از 40 میلیارد ریال، هزار کیلوگرم نقره، 500 کیلوگرم مس و چهار کیلوگرم طلا استفاده شده که همه از محل نذورات و هدایای مردمی استان مرکزی تأمین شده است.



بازوند با اشاره به رونمایی از ضریح جدید ابراهیم مجاب(ع) در اراک، افزود: این ضریح مطهر چهارشنبه، دوم بهمن ‌با حضور مسئولان خارجی از ستاد عتبات عالیات عراق و مسئولان داخلی در مصلای بیت‌المقدس اراک رونمایی می‌شود و به‌مدت سه روز در این مکان جهت بازدید علاقه‌مندان مستقر بوده و پس از آن به کربلای معلی جهت نصب بر روی آن مرجع شریف منتقل می‌شود.



رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تصریح کرد: پس از اتمام پروژه ساخت ضریح مطهر ابراهیم مجاب(ع) کار ساخت یکی از درب‌های اصلی حرم حضرت عباس(ع) به‌عهده ستاد بازسازی عتبات عالیات استان نهاده شد که این پروژه نیز توسط هنرمندان ساوه‌ای در این شهرستان در حال انجام است.



وی ادامه داد: پروژه ساخت یکی از درب‌های حرم حضرت عباس(ع) تا اوایل سال 93 به اتمام رسیده و پس از آن به کربلای معلی منتقل می‌شود.



بازوند از مشارکت و همکاری استان مرکزی در پروژه ساخت صحن حرم حضرت زهرا(س) در نجف خبر داد و افزود: در سفر اخیر آیت‌الله دری نجف‌آبادی به کربلا و نشست با مسئولان، مقدمات برای اجرای پروژه جدید نیز انجام شده و بر اساس آن پروژه صحن حضرت زهرا(س) با مشارکت هنرمندان استان مرکزی و دیگر استان‌های کشور در نجف در حال انجام است.



وی در ادامه مشارکت و همکاری استان مرکزی در پروژه‌های مختلفی از جمله پروژه‌های مرمت صحن و حرم امام حسین(ع)، اعزام نیروی انسانی و تجهیزات را از دیگر فعالیت‌های این ستاد عنوان کرد.



رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در پایان، اظهار کرد: ساخت یک حسینیه برای اسکان زائران استان مرکزی در کربلا نیز از جمله پروژه‌های در حال انجام است و اقدامات اولیه جهت ساخت این پروژه صورت گرفته و کلیه اعتبارات ساخت این حسینیه توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات و مردم استان مرکزی تأمین خواهد شد.

captcha