کد خبر: 1360888
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
معمی‌مقدم تصریح کرد:

فعالیت 10 هزار هیئت مذهبی ویژه خواهران در کشور

گروه اجتماعی: مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: در حال حاضر ۸۰ هزار هیئت مذهبی در کشور وجود دارد که از این بین، ۱۰ هزار هیئت مختص به خواهران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، رضا معممی‌مقدم، مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور 30 دی در جلسه هم‌اندیشی تشکل‌های دینی این استان با بیان اینکه ده هزار هیئت مذهبی خواهر در کشور فعالیت دارند، گفت: سیاست اصلی ما در سال ۹۳ برای هیئات تقویت ارکان هیئات و برگزاری اردوهای آموزشی و تخصصی و میان تخصصی برای اعضا و مسئولان آنها است.

وی تصریح کرد: کارشناسان تشکل‌های دینی با سعه صدر و آستانه تحمل بالا با تشکل‌های دینی پیوند عاطفی برقرار و آنها را برای نظام و انقلاب حفظ کنند.

معممی مقدم اظهار کرد: وجود هیئت مذهبی و تشکل‌های دینی را در خنثی کردن فتنه‌های دشمن بسیار مؤثر اعلام کرد و گفت: در حال حاضر مراسم‌هایی چون اعتکاف در کشور نهادینه شده‌اند و در سالجاری شاهد حضور ۶۷۰ هزار جوان و نوجوان در این آیین عبادی بودیم.

حجت‌الاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز گفت: در این استان، تعداد نه شورای هیئت‌های مذهبی با ۴۹ عضو در سال جاری با هدف نظارت بر هیئت‌های مذهبی با رأی‌گیری توسط اعضای این تشکل‌ها انتخاب شدند.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در مقابل جنگ نرم دشمن تاب مقابله داشته باشیم باید به سمت همان فناوری برویم که دشمن استفاده می‌کند.

captcha