به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار با مسئولان انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران استان قم اظهار کرد: خبرنگاران با قلم خود، تأثیر بسزایی در جامعه دارند و آنان باید آسیبهای جامعه را رصد کنند و در جهت برطرف کردن آن با کمک و رهنمود علما و دلسوزان نظام فرهنگسازی کنند.
وی ادامه داد: ما میبینیم که در مسئله ازدواج در بعد فرهنگی آن به خوبی فرهنگسازیهای لازم صورت نگرفته است که در نهایت شاهد افزایش سن ازدواج در جامعه هستیم و چنانچه اگر بسیاری از زوجهایی که پس از مدت کوتاهی از زندگی خود، دچار اختلاف شده و به فکر طلاق میافتند، اگر از آسیبهای بیشمار طلاق اطلاع داشتند، هرگز تن به طلاق نمیدادند که لازم است در این زمینه فرهنگسازی بیشتری شود.
آیتالله لنکرانی افزود: ما در زمینه ترویج سنت حسنه ازدواج باید بیشتر فرهنگسازی کنیم و با نهادینه کردن فرهنگ قناعت پیشگی که از فرهنگ ناب اهل بیت(ع) نشأت گرفته است، میتوانیم بدون تجملات، ازدواجهای آسان را در جامعه افزایش دهیم که در نهایت میتواند زندگی سرشار از آرامش و خوشبختی را برای افراد جامعه به دنبال داشته باشد.
وی با اشاره به نقش و جایگاه خبرنگاران و رسانهها در ترویج مثبتاندیشی در جامعه، گفت: امروزه خبرنگاران میتوانند سهم عظیمی در اصلاح رفتار اخلاقی جامعه و به ویژه جوانان داشته باشند همانطور که حضور پرشور مردم در انتخابات با کمک و همیاری رسانهها صورت گرفت.
فاضل لنکرانی در ادامه بیان کرد: خبرنگاران باید فرمایشات رهبر معظم انقلاب را که همواره مانند پدری دلسوز دغدغه جوانان را در دل دارند، به نسل جدید جامعه برسانند که حضور خوب و گسترده مردم در صحنه، معلول حضور و اطلاعرسانی خبرنگاران و اصحاب رسانه است.
آیتالله لنکرانی با اشاره به جایگاه قم در جهان اسلام، عنوان کرد: شهر مقدس قم هماکنون کانون علم، جهاد، سیاست و خبر است که وجود بارگاه ملکوتی حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، بیوت علمای عظیمالشأن، حوزه علمیه قم، مراکز علمی و ... همه اینها میتواند یک ظرفیت بزرگ برای تولید خبر ایجاد کند.
وی در مورد سیاست کنترل جمعیت نیز گفت: در مسئله سیاست کنترل جمعیت از همان ابتدا پدر بزرگوارم با آن مخالف بودند و آن را به زیان جامعه میدانستند ولکن در آن زمان مورد توجه کافی رسانهها قرار نگرفت.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به هفته وحدت، اظهار کرد: هفته وحدت از یادگار آن امام عزیز راحل است که با دوراندیشی حکیمانه خود، فرصت تفرقه را از دشمنان اسلام وانقلاب گرفتند و مسلمانان را به وحدت و یک دلی ترغیب کردند و باید همواره آن را پاس بداریم.
استاد حوزه علمیه قم با تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران استان قم، بیان کرد: هرگونه فعالیت صنفی که در خدمت افراد جامعه باشد، یک عمل نیکو و خداپسندانه است و صنف خبرنگاران استان قم نیز نشأت گرفته از همین جامعه است و باید همواره به دغدغههای معیشتی و رفاهی آنان توجه کافی کرد.
هادی دریس، رئیس انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران استان قم نیز در ابتدای این دیدار با ارائه گزارشی از روند تأسیس این تشکل صنفی و جایگاه قانونی آن در کشور، گفت: مایه افتخار است که مسئولان انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامهنگاران استان در این روز فرخنده از فرمایشات حکیمانه حضرتعالی بهرهمند شوند.
یادآور میشود، انجام حمایتهای مادی و معنوی از اعضا، توزیع سبدهای غذایی رایگان، دعوت از چهرههای مطرح کشور برای پاسخگویی به پرسشهای خبرنگاران قمی، ارائه تسهیلات رفاهی، اعزام برخی از خبرنگاران به عسلویه، فراهم کردن تسهیلات گردشگری از جمله خدمات صورت گرفته توسط انجمن در مدت فعالیت خود است.