کد خبر: 1361290
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۱
احمد شوهانی:

دستگاه دیپلماسی با سیاست تنش‌زدایی در جهت اقتدار نظام حرکت می‌کند

گروه سیاسی: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی بخش مهمی از قدرت کشور است، سیاست تنش‌زدایی گامی در جهت استحکام ساخت درونی و اقتدار نظام است.


احمد شوهانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با ذکر این نکته که ولایت فقیه نقطه قوت ساخت درونی نظام است، گفت: انقلاب اسلامی با اصل مترقی ولایت فقیه از طوفان‌های سهمگین عبور کرده است و دشمنانی که اقتدار جمهوری اسلامی را نشانه گرفتند، امروز از جمله مهم‌ترین عوامل شکست خود را مسئله ولایت فقیه می‌دانند.



وی عنوان کرد: در دنیایی که قدرت‌های بزرگ همه تلاش خود را برای اثرگذاری در روابط بین‌الملل دارند و برای این هدف از روش‌های نامشروع استفاده می‌کنند، جمهوری اسلامی باید بتواند توان خود را در ابعاد مختلف افزایش دهد.



عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با ذکر این نکته که اختلاف سلیقه موجب پویایی می‌شود، گفت: هیچ‌گاه اختلاف سلیقه گروه‌ها و افراد مادامی که خطوط قرمز نظام را رعایت کنند، تهدیدزا نیست؛ خرد جمعی و استفاده از ظرفیت‌های فکری مختلف موجب پیشرفت کشور نیز می‌شود.



منتخب مردم ایلام در خانه ملت تعامل و مشورت قوای سه‌گانه را یک ضرورت برای کشور دانست و افزود: این تعامل نافی استقلال قوا نیست؛ دولت، مجلس و قوه قضائیه با تعامل و همفکری می‌توانند چالش‌های فراروی ساخت درونی نظام را برطرف کنند.



عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی منافع ملی را خط قرمز همه جناح‌ها و گروه‌ها دانست و گفت: همه تلاش‌ها باید در جهت امیدواری مردم به آینده باشد و منافع ملی نباید با اظهارنظرهای نادرست به خطر بیفتد.



شوهانی با بیان اینکه دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی وضعیت جمهوری اسلامی را همیشه رصد می‌کنند، افزود: ما نیازمند اقتدار در ابعاد سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی هستیم؛ ما باید وحدت و انسجام داخلی را حفظ کرده و اقتصاد مقاومتی را برای عبور از مشکلات کنونی انتخاب کنیم.



منتخب مردم ایلام در خانه ملت با ذکر اینکه دستگاه دیپلماسی بخش مهمی از قدرت کشور است، عنوان کرد: دستگاه دیپلماسی باید طبق اصول عزت، حکمت و مصلحت سیاست‌های خود را پایه‌ریزی و اجرا و ضمن تعامل با کشورها فرصت‌های اقتصادی را برای سایر بخش‌های کشور مهیا کند.



عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزارت امور خارجه باید تنش‌زدایی را سرلوحه اقدامات خود قرار دهد زیرا یکی از اهداف اصلی نظام جمهوری اسلامی ارتباط گسترده و عمیق با کشورهای مستقل و دوست است.

captcha