کد خبر: 1361382
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۴
با حضور حجت‌الاسلام اژه‌ای؛

جلسات تفسیر قرآن در مهد قرآن اصفهان برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسات تفسیر قرآن به‌صورت هفتگی با حضور حجت‌الاسلام مهدی اژه‌ای در مهد قرآن اصفهان برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، جلسات تفسیر قرآن هر هفته روزهای چهارشنبه ساعت 18:30 با حضور حجت‌الاسلام مهدی اژه‌ای، از اساتید برتر قرآن در مهد قرآن اصفهان برگزار می‌شود.



همچنین جلسات قرائت قرآن، هر هفته روزهای چهارشنبه با حضور رضا سعادت‌نیا، از اساتید برتر قرائت قرآن ویژه بانوان و آقایان در مهد قرآن اصفهان برگزار می‌شود.



این جلسات آموزشی از روز چهارشنبه 25 دی‌ماه آغاز شده است و توصیه به نیکی، بارداشتن از بدی، پیمودن راه سعادت و خودسازی اخلاقی، محور برگزاری جلسات تفسیر قرآن است.



این مرکز قرآنی در کنار برگزاری جلسات قرائت قرآن، آموزش تفسیر قرآن را در دستور کار خود دارد تا شرکت‌کنندگان در این جلسات ضمن برقراری انس با قرآن، بتوانند آموزه‌های کلام وحی را در زندگی خود پیاده کنند.



علاقه‌مندان برای شرکت در این جلسات می‌توانند به چهارراه عسگریه، ابتدای خیابان صغیر، مرکز مهد قرآن اصفهان مراجعه کنند.

captcha