کد خبر: 1361537
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

گفتمان دینی «ولایت» در مرکز ترک اعتیاد هدایت برگزار شد

خبرنگاران افتخاری/ روح‌الله باقری: گفتمان دینی با موضوع «ولایت» در مرکز ترک اعتیاد هدایت کاشان برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، گفتمان دینی ولایت با حضور کارکنان اداره تبلیغات اسلامی کاشان در مرکز ترک اعتیاد هدایت کاشان برگزار شد.



در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صنعتکارفر، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کاشان یکی از تفاوت‌های حکومت دینی در ایران با کشورهای مسلمان عربی را در مسئله عصمت اولی‌الامر دانست و خاطرنشان کرد: خداوند در این آیه، اطاعت از رسول خدا و «اولى‌الأمر» را به صورت مطلق واجب کرده است، یعنى هر دستورى که آن‌ها در هر زمینه‌اى دادند، باید بدون چون و چرا پذیرفته شود.



وی افزود: اگر «اولى‌الأمر» معصوم نباشد، ممکن است عمداً و یا سهواً دستورى بدهد که مخالف دستور خداوند و یا رسول خدا(ص) باشد که در این صورت اگر از دستور خدا و رسول او اطاعت شود، از دستور «اولى الأمر» سر پیچى شده است، و این مخالف با صریح آیه است، چون  در این آیه، اطاعت از آن‌ها به صورت مطلق واجب شده است. و اگر از دستور «اولى‌الأمر» اطاعت شود، از دستور خداوند سر پیچى شده است و این تناقض در صورتى حل مى‌شود که «اولى‌الأمر» معصوم از هر گونه خطا و اشتباه باشد.



سیدعبدالرضا تولیت، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشان نیز با بیان نکاتی از آیات تطهیر و مباهله و انظار و مودت و نیز با اشاره به حدیث سلسلة‌‌الذهب راه ورود به توحید را از پنجره امامت و ولایت دانست.



وی همچنین، با اشاره به مناقب امیرالمؤمنین علی(ع) او را جانشین بلافصل پیامبر اکرم(ص) دانست که خداوند عالم او را انتصاب کرد.

captcha