کد خبر: 1361889
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹

حضور بوستان کتاب در نهمین نمایشگاه استانی قم

خبرنگاران افتخاری/ سمانه رحمانی‌خجسته: بوستان کتاب امسال نیز همچون سال‌های گذشته با بیش از 500 عنوان کتاب در نمایشگاه استانی قم شرکت کرده است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نمایشگاه استانی قم به مناسبت میلاد حضرت ختمی مرتبت(ص) و امام جعفر صادق(ع) از 29 دی‌ماه تا پنجم بهمن‌ماه در مجتمع ناشران قم، واقع در خیابان معلم و با حضور تعداد معتنابهی از ناشران سراسر کشور برگزار می‌شود.



مهدی محدثی، کارشناس بازاریابی ارتباط با مراکز علمی بوستان کتاب، ضمن اعلام این خبر از تخفیف ویژه این نمایشگاه خبر داد و گفت: بوستان کتاب کلیه آثار خود را با 20 درصد تخفیف ارائه می‌کند و با توجه به تخفیف و عرضه بن کتاب و کارت‌های خرید کتاب از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، علاقه‌مندان می‌توانند آثار مورد نیاز خود را با 40 درصد تخفیف خریداری کنند.



وی ضمن مفید شمردن چنین نمایشگاه‌هایی در سطح استان، وجود این نمایشگاه‌ها را در راستای ارتقای فرهنگ مطالعه برشمرد و افزود: با توجه به سرانه کم مطالعه در ایران، شایسته است اقشار مختلف جامعه اعم از طلبه، دانشجو، کارمند و ... به همراه خانواده‌های محترم‌شان از این نمایشگاه‌ها بازدید به عمل آورده، با تهیه آثار خوب و با تخفیف 40 درصد ، فرهنگ کتابخوانی را در بین خانواده و فرزندان خود گسترش دهند.



محدثی ادامه داد: مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، عصر روز شنبه و با حضور مسئولان استان قم برگزار شد و مسئولان به بازدید از یکایک غرفه‌ها و آثار عرضه شده پرداختند.



یادآور می‌شود، این نمایشگاه از 29 دی‌ماه تا پنجم بهمن‌ماه از ساعت 9 تا 12 و عصرها از ساعت  16 تا 21  در خدمت همشهریان و هموطنان عزیز و فرهیخته است. 

captcha