کد خبر: 1362025
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۶

دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه در ماهشهر برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه در سطح مقدماتی در شهرستان ماهشهر برگزار می‌شود.


فاطمه مکوندی، مدیر مؤسسه حجت خاتم ماهشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه در سه سطح مقدماتی، تخصصی و مدرس تدوین شده است.



وی با اشاره به اینکه نام‌نویسی برای شرکت در سطح مقدماتی در حال انجام است، گفت: مرحله مقدماتی این دوره اسفند امسال در شهرستان ماهشهر برگزار می‌شود.



مکوندی ادامه داد: شهرستانی‌های همجوار ماهشهر مانند امیدیه، آبادان، رامشیر، شادگان و هندیجان نیز می‌توانند با مراجعه به مؤسسه حجت خاتم ماهشهر برای شرکت در این دوره آموزشی ثبت‌ نام کنند.



مدیر مؤسسه حجت خاتم ماهشهر تصریح کرد: نام‌نویسی در این دوره از نیمه دی آغاز شده است و تا نیمه بهمن ادامه خواهد داشت. همچنین شرکت‌کنندگان در دوره تربیت مدرس نهج‌البلاغه باید به روان‌خوانی قرآن کریم مسلط بوده و دارای مدرک تحصیلی دیپلم باشند.

captcha