کد خبر: 1362033
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸
حجت‌الاسلام سعیدی:

دوام حاکمیت دینی اهتمام سپاه پاسداران باشد

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اظهار کرد: همه تلاش‌های ما باید برقراری حاکمیت دینی باشد چرا که ما در خط مقدم حفظ ارزش‌های اسلام و انقلاب هستیم.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران امروز، 2 بهمن در جمع کارکنان سپاه نواحی شاهرود و میامی و گروه 10 پدافندهوایی محرم و گردان‌های امام حسین(ع) در  شاهرود اظهار کرد: همه تلاش‌های ما باید برقراری حاکمیت دینی باشد؛ چرا که ما در خط مقدم حفظ ارزش‌های اسلام و انقلاب هستیم.



نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: ما باید از پاسدار بودنمان خوب پاسداری کنیم؛ چرا که این لباس و این مقام و جایگاه در اختیار هر فردی قرار نمی‌گیرد.



وی ادامه داد: با توجه به این نکته پاسداری الزاماتی را می‌طلبد و باید دانست که کار نیکو از هر فردی سزاور است ولی از پاسداران سزاوارتر و کار قیبح از همه زشت ولی از پاسداران زشت‌تر است.



نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اظهار کرد: برای حفظ مقام و شأن پاسداری باید سه اصل را مورد توجه قرار دهیم که عبارتند از شرع، عُرف و قیودی که سازمان در نظر می‌گیرد.



به گفته وی علاوه بر این، نکته دیگر حفظ سرمایه 30 ساله پاسداری است که باید ادامه دار باشد و نباید منحصر به زمان خدمت افراد باشد و باید فراتر نگریست.



سعیدی با بیان اینکه تلاش ما باید برقراری حاکمیت دینی باشد، اظهار کرد: نکته مهمتر اینکه همه تلاش‌های ما باید برقراری حاکمیت دینی باشد؛ چرا که ما در خط مقدم حفظ ارزشهای اسلام و انقلاب هستیم.



وی با بیان اینکه اگر دیروز ایستادگی در برابر دشمن اعتقادی و مبنایی بود، امروز این ایستادگی اعتقادی، استراتژیک و امنیتی است اضافه کرد: اگر در گذشته دفاع ما از انقلاب اسلامی محدود به مرزها بود امروز مرز جنگ ما به وسعت جهان اسلام است و باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.



وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید دیندار و دین‌مدار باشند و همه تلاش آنها باید برقراری حاکمیت دینی در جامعه باشد.

captcha