کد خبر: 1362324
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۴

آموزش احکام و اعتقادات در مؤسسه صاحب‌الزمان(عج) لاهیجان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش احکام و اعتقادات اسلامی، هر هفته روزهای سه‌شنبه در مؤسسه صاحب‌الزمان(عج) لاهیجان برگزار می‌شود.

کلثوم وارسته، مدیرمسئول مؤسسه صاحب‌الزمان(عج) لاهیجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره آموزش احکام و اعتقادات اسلامی، هر هفته روزهای سه‌شنبه با حضور 15 تا 20 نفر شرکت‌کننده به‌مدت سه ماه در مؤسسه صاحب‌الزمان(عج) لاهیجان برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: این جلسات به‌صورت مخاطب‌محور برگزار می‌شود و بررسی آسیب‌های فردی و اجتماعی در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.

وارسته با بیان این که این دوره از اول دی‌ماه آغاز شده است، تصریح کرد: آموزش خودباوری دینی و پذیرش معیارهای جامعه اسلامی از جمله مواردی است که در این دوره آموزش داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر کلاس‌های آموزشی ویژه ایام زمستان در این مؤسسه قرآنی می‌توان به برگزاری کلاس‌های آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن سطح 1 و 2، تجوید مقدماتی، روخوانی و روانخوانی و فصیح‌خوانی قرآن اشاره کرد.

captcha