کد خبر: 1364612
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۶
احمدی:

حرم حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز توسعه می‌یابد

گروه اجتماعی: استاندار فارس از اجرای طرح توسعه حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، بارگاه ملکوتی حرم مطهر سید علاءالدین حسین(ع) پنج‌شنبه، 4 بهمن‌ با حضور استاندار فارس و معاونان وی غبارروبی و با گلاب ناب شست‌وشو شد.



سید محمد احمدی، استاندار فارس در حاشیه این مراسم گفت: با تملک ساختمان‌های اطراف حرم در بافت‌های قدیمی و نیز کمک‌های مردمی به‌زودی این بارگاه ملکوتی گسترش و توسعه می‌یابد.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: بهره‌مندی و پیروی از اولیای الهی سعادت ماندگار را برای بشریت به همراه دارد.

بنا بر این گزارش، حجت‌الاسلام سیدمحی‌الدین طاهری، رئیس هیئت امنای حرم مطهر حضرت سید علاء‌الدین حسین(ع) نیز در این مراسم در سخنانی خاطرنشان کرد: برای تسریع در روند خدمات‌رسانی به زائران حرم‌های احمدی و محمدی و حمایت خیران به‌ویژه استانداری فارس شاهد تسریع در روند اجرایی طرح 57 هکتاری بین‌الحرمین هستیم.

تولیت حرم مطهر حضرت سید علاء‌الدین حسین(ع) تصریح کرد: با اتصال حرم‌های مطهر احمدبن موسی(ع) به سید علاءالدین حسین(ع)، تحول چشمگیری در جذب گردشگر مذهبی، کاهش ترافیک در اطراف حرم و نیز خدمات رفاهی به زائران صورت می‌گیرد.

captcha