کد خبر: 1366067
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲
مدیر حوزه‎ علمیه خواهران تاکید کرد:

استفاده از ظرفیت نیکوکاران در توسعه مدارس علمیه

گروه حوزه‎های علمیه: مدیر حوزه علمیه خواهران بر لزوم استفاده از ظرفیت مالی و معنوی نیکوکاران در توسعه و ساخت مدارس علمیه خواهران تاکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی صبح شنبه پنجم بهمن ماه، در اجلاس فصلی مدیران مدارس استانی حوزه علمیه خواهران کشور، گفت: حوزویان هیچ گاه نباید از خط مشی و مسیر سربازی امام زمان(عج) فاصله بگیرند.



وی افزود: درایت و تدبیر، دو رکن اساسی مسئولیت است که در صورت فقدان آن‌ها به ثمره‎ای تلخ دچار خواهیم شد و به هدف خود دست نخواهیم یافت همچنین در کنار این دور حفظ، ترمیم و بالندگی باید جزء سیاست‌های حوزه‌های علمیه باشد.



مدیر حوزه‎های علمیه عنوان کرد: در این مسیر حساس باید نقاط ضعف و قوت شناسایی شده و در این مسیر، مراتب ارتقا را طی کنیم؛ امروز دیگر مدیریت در حوزه‎های علمیه خوهران، جای آزمون و خطا نیست و باید با تدبیر و برنامه‌ریزی اشتباهات را به حداقل رساند.



جمشیدی با تاکید بر اینکه مدیران مدارس استانی باید با مدیران شهری، مرکز خدمات حوزه و حوزه علمیه برادران، تعامل داشته باشند، ابرازکرد: هیچ مدیری نباید تحت نفوذ مدیریت‌ها قرار گیرد و باید کارهای خود را به صورت مستقل انجام دهد.



وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت مدارس با هماهنگی اعضای ستاد، ابراز داشت: باید با برنامه‎ریزی، همت و تلاش از ظرفیت‎های مدارس در راستای ارتقای حوزه‌‎های علمیه خواهران استفاده شود؛ ایجاد پیوند عاطفی، کاری، اخلاقی و همگرایی با مدارس یکی از مهم‎ترین وظایف مدیران مدارس استانی است.



جمشیدی اظهارکرد: اگر به دنبال حوزه‎های علمیه مستقل هستیم، باید هیئت امناهای مدارس علمیه فعالیت خود را گسترده‎تر کنند؛ همچنین برنامه ریزی کلان، هدایت و نظارت بر اجرا باید توسط ستادها پیگیری و اقدامات اجرایی باید به طور حداکثری به استان‎ها واگذار شود.



وی در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت‎های خیرین در توسعه مدارس علمیه کشور تاکید کرد.

captcha