کد خبر: 1367062
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸

برگزاری 3000 هزار ویژه‌برنامه در بزرگداشت دهه فجر در سمنان

گروه اجتماعی: قریب سه هزار ویژه برنامه در بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر در این مناطق برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، فرمانداران و مسوولان استانی امروز 7 بهمن ماه در نشست ستاد بزرگداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی که با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان برگزار شد برنامه ها و طرحهای اجرایی و افتتاحی در دهه فجر را تبیین کردند.

بندر ابادی فرماندار شاهرود از پیش بینی یک هزار برنامه در این شهرستان خبر داد و افزود: اقدامات و تدابیر لازم برای برگزاری هرچه بهتر برنامه های بزرگداشت دهه فجر در این شهرستان تدارک دیده شده است.

علی آبادی ، فرماندار دامغان از اجرای 705 برنامه و افتتاح 105 طرح عمرانی، فرماندار مهدیشهر از پیش بینی 250 برنامه و 68 پروژه، فرماندار گرمسار از اجرای 180 برنامه، سرخه از 179 برنامه و افتتاح 46 پروژه و سمنان از پیش بینی 400 عنوان برنامه در این ایام خبر داد.
حجت الاسلام حسین ذوالفقاری، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز در این نشست اظهار کرد: کمیته‌های بسیج، ورزش و جوانان و کودک و نوجوان و نیز زنان و خانواده این ستاد کاملترین گزارش‌ها و نشست‌ها را داشته‌اند.
به گفته وی ستاد دهه فجر شهرستان مهدیشهر نیز کاملترین و منظم ترین جلسات و گزارشها را داشته است.
وی با تقدیر از تلاش سایر کمیته‌ها و شهرستانها بر ضرورت آسیب شناسی برنامه‌های بزرگداشت دهه فجر پس از این ایام در استان تاکید کرد.

captcha