کد خبر: 1367202
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱
در دیدار وزرای حج ایران و عربستان:

سهمیه حجاج ایرانی مشخص شد/ 61 هزار ایرانی حاجی می‌شوند

گروه اجتماعی: در دیدار رئیس سازمان حج وزیارت ایران با وزیر حج عربستان سهمیه حج تمتع کشورمان در سال 93 همان تعداد حجاج موسم سال گذشته یعنی ۶۱ هزار و ۶۷۷ نفر تعیین شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، سعید اوحدی، رئیس سازمان حج وزیارت، روز گذشته با وزیر حج عربستان دیدار کرد.



در این دیدار تعداد حجاج ایران برای موسم حج سال 93 همان تعداد حجاج موسم سال گذشته یعنی ۶۱ هزار و ۶۷۷ نفر تعیین شد.



نشست رئیس سازمان حج و زیارت ایران با وزیر حج عربستان مورد توجه رسانه‌های عربستان قرار گرفت. روزنامه الحیات در این زمینه نوشت: سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت ایران از تلاش‌های پادشاهی عربستان در اجرای طرح‌های توسعه تاریخی حرمین شریفین و مشاعر مقدسه تمجید کرد و هدف از اجرای آن را راحتی و ایجاد فضای مطمئن برای حجاج و عمره گزاران در ادای مناسک خود دانست.



بندر حجار هم تاکید کرد: درخواست عربستان از کشورهای جهان برای کاهش ۲۰ درصدی تعداد حجاج خود در موسم حج امسال (سال ۱۴۳۵ قمری) به سبب طرح‌های توسعه اعمال خواهد شد تا حجاج بتوانند مناسک خود را به راحتی و آسانی به جا آورند.



روزنامه الشرق عربستان هم با تیتر «استقبال وزیر حج از رئیس سازمان حج و زیارت ایران» این دیدار را بازتاب داد.



این روزنامه نوشت: بندر بن حجار روز یکشنبه در محل کارش، هیئت حج جمهوری اسلامی ایران به ریاست مهندس سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت ایران را به حضور پذیرفت.



این روزنامه نوشت: تعداد حجاج ایران برای موسم حج سال ۱۴۳۵ قمری (حج ۹۳) همان تعداد حجاج موسم سال گذشته (۱۴۳۴ ق) خواهد بود که تعدادشان، ۶۱ هزار و ۶۷۷ نفر بود.



روزنامه الوطن هم با تیتر «سازمان حج ایران: توسعه مشاعر فضای اطمینان بخشی ایجاد کرده است»، این دیدار را بازتاب داد.



همچنین این روزنامه نوشت: سعید اوحدی رئیس سازمان حج ایران از تلاش‌های دولت عربستان در اجرای طرح‌های توسعه تاریخی در حرمین شریفین و مشاعر مقدسه تمجید کرد.



روزنامه البلاد هم با تیتر «حجار تدابیر حجاج ایران را بررسی کرد» به پوشش سفر اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران به عربستان پرداخت.



روزنامه الریاض هم نوشت «حجار رئیس سازمان حج و زیارت ایران را به حضور پذیرفت».

captcha