کد خبر: 1367465
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

طرح ارزیابی سطح قرآنی دانشجویان در دانشگاه لرستان اجرا نشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان از اجرایی نشدن طرح ارزیابی سطح قرآنی دانشجویان طی دو سال گذشته در دانشگاه خبر داد.


مرتضی رشیدی، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فعالیت‌های قرآنی این دانشگاه در ایام‌الله دهه فجر، گفت: یکی از برنامه‌هایی که برای این ایام در نظر گرفته‌ایم، برگزاری محفل انس با قرآن کریم است.



وی در ادامه افزود: در این محفل که روز 20 بهمن‌ماه و در دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار می‌شود، احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی کشور به تلاوت آیاتی از کلام‌الله وحی خواهد پرداخت و در ادامه یکی از گروه‌های هم‌خوانی و تواشیح استان به اجرای برنامه‌ می‌پردازد.



مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه در مورد برنامه‌های قرآنی که این دانشگاه تا پایان سال در دستور کار قرار داده، تصریح کرد: مراکز قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی برنامه‌های خود را بر اساس برنامه‌های ابلاغ شده از سوی مرکز اجرا می‌کنند و تا زمانی که این برنامه‌ها به ما ابلاغ نشود، فعالیت‌ها در حد دانشگاهی باقی خواهد ماند.



رشیدی با بیان اینکه تاکنون برنامه‌‌های قرآنی که قرار است در آینده انجام دهیم، هنوز ابلاغ نشده است، اظهار کرد: امیدواریم این برنامه‌ها تا پایان سال ابلاغ شود تا بتوانیم با یک برنامه‌ریزی مدون به برنامه‌هایی همچون برگزاری جشنواره قرآنی و سایر امور بپردازیم.



وی به طرح ارزیابی سطح قرآنی دانشجویان اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح از دو سال پیش در دانشگاه علوم پزشکی لرستان بنا به دلایل مختلفی برگزار نمی‌شود.



مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: یکی از این دلایل اجرا نشدن این طرح، نبود مربیان زبده و ورزیده که بتوانند در این طرح همکاری لازم را داشته باشند، است؛ همچنین عدم کمک سایر مراکز قرآنی نیز از دلایل دیگر اجرایی نشدن این طرح بوده است.



رشیدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی لرستان از جمله دانشگاه‌های علوم پزشکی است که از تمرکز برخوردار نیست و هر دانشکده آن نه تنها در یک بخش از شهر، بلکه برخی دانشکده‌های آن نیز در شهرهای دیگر استان پراکنده شده است که همین دلیل هم باعث شده تا اجرای طرح ارزیابی با مشکل مواجه شود.



وی عوامل اجرا نشدن طرح ارزیابی سطح قرآنی دانشجویان را مربوط به گروه‌های آموزشی دانست و اظهار کرد: متأسفانه رویکردی که به فعالیت‌های فرهنگی وجود دارد، رویکردی حاشیه‌ای است و بیشتر به این فعالیت‌ها نگاهی حاشیه‌ای وجود دارد و به همین دلیل است که همیشه در حاشیه قرار می‌گیرند.



مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پایان در مورد میزان حضور کارکنان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه در برنامه‌های قرآنی نیز گفت: حضور در برنامه‌های قرآنی توسط اعضای این دانشگاه متفاوت است، به عنوان مثال در برنامه‌های محفل انس با قرآن حضور حداکثری است و در جشنواره قرآنی نیز در بخش‌های مختلف حضور شرکت کنندگان دارای تفاوت است، در بخش کتبی مسابقات حضورها بیشتر و در بخش‌های شفاهی نیز حضور کمتر است.

captcha