کد خبر: 1367519
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸

برگزاری مسابقه تفسیر قرآن «نورالهدی» در پارس‌آباد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقه تفسیر قرآن‌ کریم با حضور بانوان و آقایان علاقه‌مند روز گذشته، 7 بهمن در پارس‌آباد برگزار شد.


حجت‌الاسلام حسن باقری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی پارس‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، در حاشیه برگزاری مسابقه تفسیر قرآن «نورالهدی» در پارس‌آباد گفت: قرآن کتاب انسان‌ساز بوده و راهنمای کامل بشریت در تمام برهه‌های زندگی است.



وی افزود: مسابقه نورالهدی، در سه جزء ۱۸، ۱۹ و ۲۰ قرآن کریم با حضور ۱۸ نفر از بانوان و آقایان در پارس‌آباد برگزار شد.



باقری گفت: از بین شرکت کنندگان کسانی که موفق به کسب حد نصاب امتیاز شوند، در قرعه‌کشی شرکت داده و به آنها گواهی آشنائی با تفسیر صادر خواهد شد.



یادآوری می‌شود که این مسابقه دیروز، هفتم بهمن در محل اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پارس‌آباد برگزار شد.

captcha