به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام محمدتقی قندی معاون فرهنگی ـ تربیتی حوزههای علمیه خواهران کشور، 10 بهمنماه، در ابتدای این دوره آموزشی که در اردوگاه فاطمهالزهرا(س) در قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع مشاوره و جایگاه مشاور در حوزههای علمیه خواهران، خصوصیات یک مشاور موفق حوزوی و شرایط موفقیت او در کارش را برشمرد.
وی به تشریح تفاوت دیدگاههای دینی و غربی در مشاوره پرداخت و برخی از نکاتی را که مشاوران باید در مدارس علمیه خواهرن مورد توجه قرار دهند، بیان کرد.
حجتالاسلام سیدحسن حسینیپناه مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران کشور نیز نظارت بر وضعیت طلاب در مباحث مشاورهای، شناسایی نقاط ضعف و قوت طلاب و بیان نکات مورد نیاز طلاب در جلسات عمومی و خصوصی را از جمله وظایف عمومی مشاوران حوزههای علمیه خواهران برشمرد و ادامه داد: رعایت شئون طلبگی و اخلاقمحوری در مشاوره از جمله موضوعاتی است که مشاوران باید به آن توجه کنند.
وی با اشاره به حضور 60 نفر در این دوره آموزشی توجیهی ادامه داد: مباحث این دوره شامل ابعاد مشاوره با تدریس ساجدی، شیوههای اعتمادسازی و جذب مخاطب با تدریس لقمانی، جایگاه مشاوره در اسلام با تدریس انصاری، آشنایی با مسائل روحی و روانی با تدریس برهانی، اصول و فنون مشاوره با تدریس رهنمایی و جایگاه اخلاق در مشاوره با تدریس دکتر سیدفقیهی میشود.
وی افزود: جذب مشاوران در مدارس علمیه جدیدالتاسیس، مدارسی که به دلیل افزایش تعداد طلاب به جذب مشاور نیاز داشتهاند و یا مدارسی که مشاور آنها تغییر یافته است، انجام میشود.
حجتالاسلام حسینیپناه با بیان اینکه متقاضیان مشاوره، مرحله مصاحبه اولیه گزینش را سپری کردهاند، افزود: این متقاضیان پس از شرکت در دورههای آموزشی و علمی در صورتی که امتیازهای لازم را کسب کنند، به عنوان مشاور در حوزههای علمیه خواهران مشغول به کار خواهند شد.