کد خبر: 1369026
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱
کریمی‌فر:

خودباوری، بزرگ‌ترین ارمغان انقلاب بود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: مهم‌ترین ثمره «انقلاب اسلامی» برای ملت شریف ایران، خودباوری و اعتماد به نفس بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گودرز کریمی‌فر، مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان امروز، 12 بهمن در مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس استان لرستان، افزود: انقلاب اسلامی به جهت اینکه بزرگ‌ترین رخداد در طول تاریخ ایران است، خصوصیات منحصر به فردی را نیز در دل خود جای داده است کمااینکه در بدو ورود امام(ره) به کشور جمعیت 33 کیلومتری به استقبال ایشان رفته بودند.
وی ادامه داد: اکنون که این انقلاب در سایه رهبری و رهنمودهای مقام معظم رهبری به جایگاهی رسیده که به یکی از مهم‌ترین کشورهای صاحب نفوذ و تأثیرگذار در منطقه تبدیل شده است، باید این مهم را قدر دانست و از بستری که فراهم شده در راستای پیشرفت و کمال هر چه بیشتر نظام بهره برد.
کریمی‌فر اظهار کرد: از مهم‌ترین خدماتی که در زمینه تعلیم و تربیت به برکت انقلاب اسلامی حاصل شده، می‌توان به کاهش آمار بی‌سوادی از 30 درصد در زمان قبل از انقلاب به 90 درصد درسال 90 اشاره کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان در پایان بیان کرد: در زمان بعد از انقلاب  یک‎هزار مدرسه در دوره ابتدایی احداث شد، این در حالی است که این رقم تا امروز به بیش از چهار هزار آموزشگاه رسیده است.

captcha