کد خبر: 1370549
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۸
حجت‌الاسلام صلاحی:

پرورش استعدادهای قرآنی از برکات انقلاب اسلامی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه زمینه فعالیت قرآنی این شهر را به‌لحاظ توسعه قرآن‌آموزان و حافظان خوب توصیف کرد و افزود: یکی از آثار و برکات انقلاب ترویج آموزه‌های قرآنی و پرورش استعداد‌های قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام حسن صلاحی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساوه روز گذشته، 14 بهمن در محفل نورانی انس با قرآن در این شهرستان، گفت: یکی از آثار و برکات انقلاب ترویج آموزه‌های قرآنی و پرورش استعداد‌های قرآنی است.

وی زمینه فعالیت قرآنی شهر ساوه را به‌لحاظ توسعه قرآن‌آموزان و حافظان خوب توصیف کرد و افزود: این فعالیت‌ها همه به برکت انقلاب اسلامی به‌وجود آمده است.

حجت‌‌الاسلام جبلی، امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی(ع) ساوه نیز در ادامه ضمن  تبریک به‌مناسبت ایام الله دهه فجر، سخنانی درباره  انس با قرآن و توجه به اهمیت و آثار و برکات شنیدن و خواندن کلام وحی با توجه به آیات و روایات نقل شده از ائمه اطهار(ع) پرداخت.

وی همچنین تحکیم بنیان خانواده قرآنی را از منظر اسلام مورد بررسی قرار داد.

گفتنی است؛ در این مراسم علم‌خواه، قاری بین‌المللی به قرائت قرآن کریم پرداخت.

یادآور می‌شود، این محفل نورانی از سوی اداره تبلیغات اسلامی و با همکاری مؤسسه قرآنی صاحب‌الزمان(عج) در مسجد امام حسن مجتبی(ع) ساوه به‌مناسبت دهه فجر برپا شد.

captcha