کد خبر: 1370803
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۶

برگزاری دوره تربیت و تعالی دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های لرستان در خرم‌آباد

گروه اندیشه: دوره تربیت و تعالی دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های لرستان، از دوشنبه، 14 بهمن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه لرستان، علی رومیانی، مسئول اجرایی دوره تربیت و تعالی بسیج دانشجویی لرستان از برگزاری دوره تربیت و تعالی دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های لرستان، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد و گفت: دوره تربیت و تعالی با حضور 100 نفر از مسئولان و رابطین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بسیج دانشجویی در دانشگاه‌های استان از دوشنبه، 14 بهمن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خرم‌آباد در حال برگزاری است.
وی افزود: در این دوره یک روزه مسائلی از قبیل جنگ نرم و شیوه‌های مقابله با آن، انقلاب اسلامی، مطالبات رهبر معظم انقلاب از دانشجویان بسیجی، نقش ولایت فقیه در ابعاد مختلف، تحلیل مسائل سیاسی روز، تبیین نقش رسانه‌های معاند در مواجه با ایران و تشریح برنامه‌های بسیج دانشجویی ارائه می‌شوند.
رومیانی ادامه داد:  به دانشجویان بسیجی که در دوره تربیت و تعالی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بسیج دانشجویی در دانشگاه های استان 14 ساعته حضور یافته‌اند، گواهی شرکت در دوره اعطاء می‌شود.

captcha