کد خبر: 1371165
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵
قائم مقام شورای عالی قرآن بیان کرد:

احساس نیاز به نمایشگاه دستاوردهای قرآنی در تقویم نمایشگاهی کشور

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سیدعلی سرابی گفت: از نمایشگاه قرآن که اوایل تابستان برگزار می‌شود تا نمایشگاه کتاب که اردیبهشت‌ماه سال بعد برگزار می‌شود، یک خلأ نمایشگاهی وجود دارد و نمایشگاه دستاوردهای قرآنی می‌تواند جای را برای خود در تقویم نمایشگاهی قرآن کشور باز کند.

سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای قرآنی در رابطه با برپایی این نمایشگاه گفت: جای تقدیر و تشکر است از تمامی مؤسسات، دستگاه‌ها و مسئولانی که در این فصل و در روزهای سرد زمستان در نمایشگاه حضور پیدا کردند و خدماتشان را به نمایش گذاشتند تا مردم بتوانند از این دستاوردها بهره‌مند شوند.
وی اظهار کرد: نمایشگاه دستاوردها در جایگاه و نوع خودش مناسب است، به‌ویژه جهت آشنایی با برخی مؤسسات قرآنی که به‌صورت فعال در این نمایشگاه حضور پیدا کردند و دستاوردهایشان جالب توجه بود.
سرابی تصریح کرد: ما از نمایشگاه قرآن که اوایل تابستان برگزار می‌شود تا نمایشگاه کتاب که اردیبهشت‌ماه سال بعد برگزار می‌شود، یک خلأ نمایشگاهی داریم که امیدواریم این نمایشگاه جای خود را در تقویم نمایشگاهی قرآنی کشور باز کرده و فضای مناسبی را برای علاقه‌مندان و دست‌اندر‌کاران قرآنی جهت آشنایی با دستاوردهای روز قرآنی فعالان قرآنی کشور ایجاد کند.
وی اظهار کرد: به هر حال از سرعت عملی که دست‌اندرکاران و مسئولان برپایی نمایشگاه از زمان تصویب نمایشگاه تا زمان برپایی نمایشگاه، (زمان کمی که در اختیار داشتند) و طبعا امکانات و پشتیبانی‌های نه‌چندان قوی آنهم به دلیل مشکلات مالی دولت باید از برپایی نمایشگاه با این ابعاد تقدیر و تشکر کرد.

سرابی افزود: پیدا کردن یک فضای نمایشگاهی مناسب در مرکز شهر کار مشکلی است، به‌ویژه که مسئولان این نمایشگاه در این مورد با سرمای هوا نیز برخورد کردند که طبعا هم در میزان بازدید و هم در فعالیت بخش‌های نمایشگاهی مؤثر است، اما به هر حال برای قرآن هر مقدار که تلاش شود، قابل تقدیر است.
درخواست اختصاص فضای بیشتر به بخش نهادها و مؤسسات نمایشگاه بین‌المللی قرآن
وی تصریح کرد: یکی از مطالباتی که ما در نمایشگاه قرآن درخواست کردیم اختصاص فضای بیشتر برای بخش نهادهای مردمی است، تا این فضا فرصت و امکانات بیشتری را برای دستاوردهای مؤسسات قرآنی ایجاد کند؛ زیرا مؤسسات قرآنی به اقتضای مناطق مختلف که در آن کار می‌کنند و کارهای متفاوتی که انجام می‌دهند در کارهایشان خلاقیت‌های خوبی دارند ولازم است دست‌اندرکاران امور فرهنگی ـ قرآنی از این ایده‌ها و خلاقیت‌ها مطلع شده و بهره‌برداری کنند.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور دررابطه با حضور کمرنگ مؤسسات عضو اتحادیه تشکل‌های قرآنی کشور بیان کرد: مؤسسات قرآنی اتحادیه تشکل‌های قرآنی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن فعالیت می‌کنند و این مراکز توان و بضاعتشان برای حرکت‌های اطلاع‌رسانی و تبلیغی محدود است، به هر حال زمانی که این مراکز در یک نمایشگاه در سال شرکت می‌کنند، هم از نظر توانمندی، پشتیبانی مالی و هم از نظر نیروی انسانی برایشان مقدور نیست که چندبار در سال این کار را انجام دهند، البته برخی از مؤسسات این اتحادیه در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اتحادیه تشکل‌های قرآنی طی هفته گذشته مشغول انجام هماهنگی لازم جهت همایش ملی مدیریت قرآنی بودند و نتوانستند هماهنگی‌های لازم را برای حضور مؤسسات که راغب بودند شرکت کنند انجام دهند.
سرابی در پایان در رابطه وجود قرآن‌های با ترجمه وهابیت در برخی از مدارس گفت: بنده نیز از اخبار این موضوع را شنیدم و طبق اطلاعاتی که به‌دست آوردم این موضوع یک موضوع پیش‌بینی شده و برنامه‌ریزی شده نبوده و 4 تا 5 جلد قرآن به عنوان هدیه به داوران داده شده و به محض اینکه داوران متوجه شدند که این ترجمه ترجمه مناسبی نیست به مدیریت مدرسه محل برگزاری مسابقات اطلاع دادند و این قرآن جمع آوری شد.

captcha