کد خبر: 1371199
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶
فرمانده سپاه زابل:

انقلاب ایران متأثر از ارزش‌ها و تفکرات اسلامی و ملی است

گروه اندیشه: انقلاب اسلامی ایران متأثر از مجموعه‌ای از ارزش‌ها، آرمان‌ها و تفکرات اسلامی و نیز رفتارهای ملی است که به‌ویژه در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی و ... تبلور یافته و در قالب نظام جمهوری اسلامی عینیت پیدا کرده است.

محمد ناظری، فرمانده سپاه زابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی، نتیجه و برآیند انقلاب اسلامی است که در سال 1357 با رهبری امام خمینی(ره) به پیروزی رسید، گفت: هم‌اکنون انقلاب اسلامی ایران متأثر از مجموعه‌ای از ارزش‌ها، آرمان‌ها و تفکرات اسلامی ـ شیعی و نیز رفتارهای ملی است که به‌ویژه در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تبلور یافته و در قالب نظام جمهوری اسلامی عینیت یافته است.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران در حالی سالگرد پیروزی خود را جشن می‌گیرد که جهانیان اذعان دارند، انقلاب شکوهمند ملت ایران توانسته به الگویی ماندگار برای بسیاری از ملت‌های جهان تبدیل شود.

فرمانده سپاه زابل گفت: نتیجه آن را اکنون در تحولات مهم منطقه‌ای نظیر بیداری اسلامی در کشورهای عربی، شمال آفریقا و خاورمیانه، شکل‌گیری و قدرتمند شدن جبهه مقاومت منطقه و در دور دست‌ها در انقلاب مردمی در آمریکای لاتین در برابر نظام سلطه می‌توان مشاهده کرد.

فرمانده سپاه زابل ادامه داد: پیام‌های انقلاب اسلامی چنان ابعاد گسترده‌ای دارد که حتی اندیشمندان غربی نیز به جایگاه جهانی آن اذعان دارند و تأکید می‌کنند که بر خلاف بسیاری از انقلاب‌ها که صرفاً در حوزه داخلی کشورها و یا چند کشور منطقه‌ای بوده، پیام‌های انقلاب ایران سراسر جهان را فرا گرفته است و حتی نمود آن را در دورترین نقاط جهان می‌توان مشاهده کرد.

وی اظهار کرد: در گذشته تمام همّ و غم کشورهای دنیا به‌ویژه کشورهای اسلامی بر این بود که چگونه دین و ارزش‌های دینی را در حوزه حکومت راه ندهند، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، بین دین و حکومت الفت و پیوند ناگسستنی برقرار شد که نه تنها در کشور ما بلکه در دنیا اهمیت بیشتری پیدا کرد.

وی با تأکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی از بزرگترین افتخارات ملت مسلمان است، ادامه داد: مردم با یکپارچگی و وحدت کلمه، حقیقت‌خواهی و ظلم‌ستیزی، سرمشق، الگو و زمینه‌ساز بیداری و آزادی‌خواهی ملت‌های مظلوم و تحت ستم استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای ستمکار شدند.

سرهنگ ناظری در پایان گفت: تمامی دستاوردهای امروز ما در سایه انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا و آرمان‌های امام خمینی(ره) و منویات و تدابیر رهبری معظم انقلاب به‌دست آمده است که باید قدردان آن باشیم.

captcha