کد خبر: 1371785
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
آخرین اخبار از تحولات بحرین /

از بسیج بحرینی‌ها برای 14 فوریه تا احضار شاعره انقلابی

گروه بین‌الملل: مردم بحرین خود را برای برگزاری اعتراضات گسترده و نافرمانی مدنی در آستانه فرارسیدن روز 14 فوریه سومین سالگرد انقلاب خود علیه رژیم آل خلیفه آماده می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه خبری العالم، شمار زیادی از مناطق بحرین شاهد برگزاری تظاهرات  و راهپیمایی گسترده در چارچوب مراسم و برنامه‌های «بسیج و آمادگی» به منظور برگزاری نافرمانی مدنی در 14 فوریه بود.
ائتلاف 14 فوریه بحرین برگزاری مراسم و برنامه‌های بسیج و آمادگی در این کشور را اعلام کرد که در چارچوب زمینه‌سازی برای برگزاری نافرمانی مدنی روز پنجشنبه آینده است.
بحرین از فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است که با سرکوبگری این رژیم با همدستی برخی کشورهای عربی به‌ویژه عربستان و اردن مواجه شده است.
در این مدت شمار زیادی از مردم شهید یا زخمی شده و معترضان و رهبران مخالف شکنجه و به زندان‌های طولانی مدت محکوم شده‌اند.
رژیم بحرین در آستانه فرارسیدن سومین سالروز انقلاب مردم بر شدت محدودیت‌ها و بازداشت مخالفان افزوده است.
از سوی دیگر، «آیات القرمزی»،  شاعره بحرینی به دلیل سرودن قصیده‌ای علیه رژیم آل خلیفه برای ادای توضیحات و بازجویی توسط پلیس و دستگاه‌های امنیتی احضار شد.
شاعره بحرینی این قصیده را در اجتماع مردم و در میان تشویق‌های مکرر حاضران به  انقلابیون کشورش تقدیم کرد و اکنون توسط مسئولان امنیتی فرا خوانده شده است.
القرمزی در قصیده خود به شدت از آل خلیفه و حکومت قبیله‌ای و جاهلانه آنها و همچنین سران رژیم‌های مرتجع عربی حمله کرد. وی همچنین از اعمال محدودیت‌ها علیه مردم به ویژه زنان و زندانی کردن آنها در قصیده خود انتقاد کرده است.

captcha