کد خبر: 1371888
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۸

پیروزی انقلاب؛ زمینه‌ساز احیای ارزش های دینی در کشور

گروه سیاسی: امام جمعه سنندج گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران اسلام و ارزش‌های از دست رفته این دین الهی را به مردم بازگرداند و زمینه را برای احیای ارزش‌های دین مهیا کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، ماموستا حسام‌الدین مجتهدی، امام جمعه سنندج امروز، 18 بهمن در ایین عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته  سنندج اظهار کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی در کنار مساجد و اماکن دینی که محل عبادت است، ادارات و مدارس با داشتن نمازخانه و امام جماعت تبدیل به مکانی برای ادای فرائض دینی مردم شده‌اند.
وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی ایران اسلامیت و ارزش‌های از دست رفته این دین الهی را به مردم بازگرداند و بستر را برای احیای ارزش‌های دین مهیا کرد.
امام جمعه سنندج با بیان اینکه خواندن نماز جمعه و جماعت قبل از پیروزی انقلاب در ایران حذف و یا کاملا کمرنگ شده بود، اعلام کرد: امروز به برکت انقلاب شاهد برگزاری نماز جماعات در ادارات و دستگاه‌های دولتی هستیم.
وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب، اسلام بار دیگر در سطح کشور و حتی جهان احیا شده است، بیان کرد: در دورانی که بسیاری از ارزش‌های اسلامی در کشور ما از بین رفته بود و ضد ارزش‌ها رفته رفته در جامعه ایران نهادینه می‌شد، انقلاب اسلامی به احیا اصول دینی در کشور پرداخت.
ماموستامجتهدی اعلام کرد: انقلاب اسلامی هویت ایرانی- اسلامی از دست رفته ملتی را که به دلیل بی‌کفایتی سران حکومتی زیر پای استکبار جهانی لگدمال شده بود به این ملت بازگرداند.
وی افزود: هویت دینی، انسانی و اجتماعی مردم که مورد هجمه استکبار قرار گرفته بود با پیروزی انقلاب به این ملت بازگردانده شده و بستر حضور آنها در عرصه‌های سرنوشت‌ساز کشور مهیا شد.
امام جمعه سنندج در ادامه با بیان اینکه دولت یازدهم در بحث خدمات‌رسانی به کردستان باید نگاه ویژه‌ای داشته باشد، افزود: مردم کردستان از آغاز پیروزی انقلاب تاکنون مرزدارانی صادق و ولایت‌مدار بوده و در راستای حفظ کیان و آب و خاک این کشور شجاعانه در برابر تهدیدات نظامی و غیرنظامی دشمنان ایستاده‌اند.
وی از نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی در راستای ایجاد امنیتی پایدار در استان قدردانی و اعلام کرد: استقرار امنیت در سایه مشارکت مردمی و تلاش این عزیزان بستر لازم برای توسعه استان را فراهم کرده است.
ماموستا مجتهدی از رهبر انقلاب اسلامی نیز به عنوان بزرگترین نعمت برای ملت نام برد و یادآور شد: داشتن چنین رهبر عالم و فرزانه‌ای بزرگترین افتخار برای ملت ایران است.

captcha