کد خبر: 1372120
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۱
سعدالدین:

22بهمن نقطه عطف انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی: فرماندار سمنان گفت: حضور پر شور مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن تجدید میثاق مجدد با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری است زیرا راهپیمایی 22 بهمن ماه نقطه عطف انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حسن سعدالدین، فرماندار سمنان امروز 19 بهمن در نشست ستاد هماهنگی برگزاری راهپیمایی 22 بهمن در فرمانداری سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب گفت: راهپیمایی 22بهمن ماه نقطه عطف انقلاب اسلامی است.

وی اظهار کرد: هر سال با حضور اقشار مختلف مردم در راهپیمایی 22 بهمن و جشن بزرگ ملی دشمنان از تمام توطئه‌ها و دسیسه ای خود در یک سال گذشته ناامید شده و یاس و ناامیدی به اردوگاه دشمنان باز می‌گردد.

وی با اشاره به موفقیت‌های دولت تدبیر و امید در پیشبرد سیاست‌های خارجی و مذاکرات هسته‌ای  متذکر شد: راهپیمایی 22 بهمن ماه فرصتی برای اجرای منویات مقام معظم رهبری و دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در برگزاری هرچه باشکوه تر این مراسم بزرگ ملی است.

سعدالدین، عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در منطقه و بین الملل را حاصل رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری و امام راحل برشمرد و گفت: بحمدالله با خلاقیت و مساعی روسای کمیته‌ها و اعضای ستاد دهه فجر امسال تاکنون شاهد اجرای برنامه‌های مناسبی با توجه به سلائق و برای اقشار مختلف مردم در شهرستان سمنان بودیم.

وی ادامه داد: بایذ با برگزاری هرچه باشکوه تر راهپیمایی 22 بهمن این کوشش‌ها به نتیجه مورد نظر که استحکام و تقویت بیش از پیش نظام جمهوری اسلامی ایران است برسد.

سعدالدین ایجاد شور و نشاط عمومی در جشن‌های بزرگ انقلاب در سی و پنجمین سالگرد را برای نوجوانان و جوانان بسیار تاثیرگذار دانست و گفت: در این خصوص برنامه جشن عمومی و نور افشانی در شب 22 بهمن ماه در میدان امام علی (ع) با هماهنگی دستگاههای مرتبط انجام می شود.

حجت‌الاسلام ذوالفقاری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان نیز با اشاره به تاکید رئیس جمهوری درخصوص راهپیمایی 22 بهمن در برنامه مستقیم گفت و گوی با مردم اذعان کرد: راهپیمایی 22 بهمن فرصت مناسبی برای حضور اقشار مختلف و کور کردن چشم دشمنان داخلی و خارجی است.

گفتنی است راهپیمایی یوم الله 22 بهمن سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان سمنان ساعت 10 روز سه شنبه از میدان مشاهیر به سمت میدان سعدی و میدان امام خمینی (ره) انجام می شود و سردار دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سخنران این همایش بزرگ است.

captcha