کد خبر: 1372746
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۸

کمبود اعتبارات تهدیدی برای فعالیت‌های قرآنی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان کردستان کمبود اعتبارات را تهدیدی برای فعالیت‌های قرآنی عنوان کرد.

کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به ایجاد معاونت قرآن و عترت وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: انجام این کار موجب هماهنگی بیشتر فعالیت‌های قرآنی می‌شود.
وی افزود: در حال حاضر کمبود اعتبارات، موازی‌کاری و انجام فعالیت‌های پراکنده از جمله تهدیدات جامعه قرآنی است که با ایجاد معاونت قرآن و عترت امیدواریم این مشکلات حل شوند.
گلباغی با اشاره به اینکه برگزاری نشست‎های تخصصی با فعالان قرآنی می‌تواند به شناسایی و حل مشکلات کمک بهینه‌ای کند، عنوان کرد: بدون بررسی مسائل و مشکلات گذشته و هماهنگی و همکاری جامعه قرآنی، فعالیت‌های قرآنی سامان نمی‌یابند.
وی با بیان اینکه باید توجه به مسائل و مشکلات جامعه قرآنی در رأس امور قرار گیرد، اعلام کرد: فعالیت‎های تخصصی قرآنی باید به دور از مسائل سیاسی و گروه بندی‌های جناحی حل و فصل شوند.
ضرورت تشکیل شورای عالی قرآن در کردستان
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کردستان با اشاره به ناهماهنگی‌هایی که در‌خصوص فعالیت‌های قرآنی در کردستان وجود دارد، بیان کرد: انتظار می‌رود که شورای عالی قرآن در کردستان به‌زودی تشکیل شود.
وی از نهادها و سازمان‌های مربوطه خواست که هر چه زودتر این شورا را در استان تشکیل دهند تا موجبات هماهنگی بیشتر فعالیت‌های قرآنی در استان فراهم شود.
گلباغی خاطرنشان کرد: تصویب معاونت قرآن و عترت فرصت بسیار مغتنمی است که می‌توان از آن برای هماهنگی بیشتر فعالیت‌های قرآنی و حل مشکلات این عرصه بهره برد.
وی در پایان یادآور شد: امیدواریم در فرصت به‌‌دست آمده با همدلی، وحدت و یکپارچگی، فعالیت‌های قرآنی به بهترین شیوه ممکن سامان یابند.

captcha