کد خبر: 4365005
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۹
معاون استاندار تأکید کرد

ضرورت آمادگی مقابله با دشمن در پیاده‌روی اربعین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، با هشدار نسبت به کینه دشمن نسبت به ملت ایران، گفت: در پیاده‌روی اربعین، احتمال حملات بیوتروریسم محتمل است و باید آمادگی مقابله داشته باشیم.

جلسه قرارگاه پدافند غیرعامل کردستانبه گزارش ایکنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی،  معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان شامگاه یکشنبه، ۲۸ تیرماه در جلسه قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل استان که با محوریت بحث پیاده‌روی اربعین از مرز باشماق مریوان برگزار شد، با بیان اینکه باید احتمال خرابکاری از سوی دشمن را مدنظر داشته باشیم، بر ضرورت نظارت ویژه و مستمر بر نکات بهداشتی و امنیتی از سوی موکب‌ها، تأکید کرد.

وی از اقدامات به‌موقع دستگاه‌های ذیرط در شناسایی و‌ مقابله با بیماری‌های واگیر و بیماری‌های مشترک میان انسان و دام، قدردانی و اهمیت اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای را به‌عنوان بک ضرورت، یادآوری کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان بیان کرد: برای کنترل و پیشگیری از شیوع اینگونه بیماری‌ها، باید ابتدا اهالی روستاها توجیه شوند و در مرحله بعد، اداره منابع طبیعی با نظارت دقیق، از چَرای غیرمجاز و ورود دام‌های آلوده به مراتع استان ممانعت و با تخلفات برخورد کند.

وی در بحث مخاطرات آلودگی آب‌های بالادستی برای مزارع پرورش ماهی به‌ویژه در روستای گردشگری پالنگان، به اهمیت پرورش ماهی در اقتصاد و در سبد غذایی استان اشاره کرد و گفت: راهکار مقابله با آلودگی آب، سالم‌سازی آب‌های ورودی به استخرهای پرورش است.

ورمقانی مهم‌ترین هدف و‌ وظیفه قرارگاه زیستی را حفظ سلامت مردم ذکر کرد و افزود: در جنگ‌های تحمیلی اخیر ثابت شد هر چه بیشتر در بخش پدافند غیرعامل کار کنیم در شرایط بحرانی تاب‌آوری و توان مقابله بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام
captcha