کد خبر: 1373585
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
مولوی حسین‌بر:

انقلاب اسلامی به‌عنوان پایگاه مستضعفان به دنیا معرفی شده است

گروه اندیشه: رابط نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خاش گفت: با وجود توطئه دشمنان، انقلاب اسلامی که برگرفته از اسلام و سیره رسول‌الله(ص) است، به‌عنوان حامی اصلی مستضعفان جهان به دنیا معرفی شده است.

مولوی یعقوب حسین‌بر، رابط نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت شهرستان خاش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: انقلاب اسلامی ایران نشئت گرفته از خون شیعه و سنی است که با هم متحد و هم‌صدا شدند و نتیجه این اتحاد، کنده شدن ریشه استکبار از مملکت شد.

وی اظهار کرد: مردم ایران اعم از شیعه و سنی، زن و مرد، شهری و روستایی با هماهنگی یکدیگر، به فریاد قیام رهبرشان لبیک گفتند و برای این‌که نظام اسلامی بر مملکت حاکم شود، از جان و مالشان گذشتند.

رابط نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خاش بیان کرد: اهل سنت ایران از همان لحظات آغازین این قیام، پا به پای برادران اهل تشیع خود، به خیابان‌ها ریختند، رهنمودهای امام راحل را سرلوحه کارشان قرار دادند و شهیدانی نیز در این مسیر به انقلاب اهدا کردند.

انقلاب اسلامی، جدا از اهل سنت نیست

حسین‌بر عنوان کرد: امروزه استکبار جهانی سعی دارد تا انقلاب اسلامی را یک انقلاب شیعی معرفی کند و آن را از اهل سنت جدا کند، اما باید بداند که اهل سنت به این حیله‌ها آگاه و بیدار است و همگام و همرزم با برادران شیعه خود، برای آبیاری آرمان‌های انقلاب تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به نقش پررنگ علمای اهل سنت در پیروزی انقلاب، بیان کرد: علمای اهل تسنن و به‌ویژه مولوی عبدالعزیز که رهبری اهل سنت ایران را در آن زمان بر عهده داشتند، همزمان با قیام امام(ره) به محضر ایشان رسیدند و برای دفاع از ارزش‌های اسلامی و همراهی با انقلاب، اعلام آمادگی کردند و تا پایان حیات خود نیز همواره مردم را به بیداری، حفظ وحدت و پرهیز از تفرقه سفارش می‌کردند.

رابط نهاد نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خاش در پایان اظهار کرد: با وجود تلاش دشمنان برای خدشه‌دار کردن چهره انقلاب اسلامی، خوشبختانه هیچ‌کدام از توطئه‌ها به ثمر ننشسته است و امروزه، انقلاب اسلامی که برگرفته از اسلام و سیره رسول‌الله(ص) است، به‌عنوان پایگاه و حامی اصلی مستضعفان جهان به دنیا معرفی شده است.

captcha