کد خبر: 1373940
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

دعوت آیت‌آلله دری نجف‌آبادی و استاندار مرکزی از مردم جهت حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و استاندار مرکزی با صدور بیانیه ای مشترک به مناسبت فرارسیدن یوم الله 22 بهمن، خواستار حضور پرشور، یکپارچه و حماسی مردم در راهپیمایی این روز سرنوشت ساز شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، در این بیانیه آمده است:‌ یوم الله 22 بهمن، یادآور حماسه پیروزی، روز استحکام پایه های انقلاب، روز تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام (ره)، روز بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)‌ و روز ادای احترام به مقام شهدای سرافراز و همه ایثارگرانی است که در پیروزی انقلاب و حفظ دستاوردهای آن، مشارکت داشته‌اند.

در ادامه آمده است: مردم شریف، زمان شناس و فهیم ایران اسلامی یکبار دیگر در 24 خرداد ماه با قدم‌ها و قلم‌های خویش در صحیفه تاریخ این سرزمین کهن اوج شور و شعور ملی و اسلامی خود را رقم زدند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) حماسه سیاسی را عینیت بخشیدند.

این بیانیه می‌افزاید؛ کسب موفقیت هسته ای در نخستین ماه های شروع فعالیت دولت تدبیر و امید، از دستاوردهای بزرگ و پر ارزش این دولت بود که فرزندان این مرزو بوم توانستند در مذاکراتی پیچیده و دشوار حقانیت ملت ایران در فعالیت‌های هسته‌ای را در صحنه بین المللی اثبات کنند.

در این بیانیه خاطرنشان شده است: در نتیجه این ابتکار ایران اسلامی و استقامت ملت بزرگ ایران، قدرتهای بزرگ به این نتیجه رسیدند که تحریم و فشار راه به جایی نخواهد برد و همانگونه که ایران از آغاز اعلام کرده بود برای توافق راهی جز احترام متقابل و مذاکره عزتمندانه وجود ندارد.

captcha