به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مسئولان، اساتید، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان همگام با سایر مردم متعهد و همیشه در صحنه کردستان در راهپیمایی یومالله 22 بهمنماه حضور گسترده و پرشور داشتند.
شرکتکنندگان از واحدهای تابعه دانشگاه در ساعت 10 روز 22 بهمنماه با تجمع در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به جمع راهپیمایان پیوستند.
مدیران، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه با حضور گرم خود در این راهپیمایی بار دیگر با آرمانهای خمینی کبیر(ره) و مقام معظم رهبری تجدید عهد کرده و انزجار خود را از استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.
شرکتکنندگان در این راهپیمایی با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر استکبار، همچون سالهای گذشته حماسه دیگری از حضور پرشکوه و به یاد ماندنی خود خلق کردند.