کد خبر: 1374259
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳

اجرای طرح «جوادالائمه(ع)» در شهرستان جم

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «جوادالائمه(ع)» ویژه خردسالان 4 تا 6 سال در شهرستان جم اجرا می‌شود.

مصطفی ارجمند، مدیرمسئول دارالقرآن ریحانة‌النبی(س) شهرستان جم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اجرای این طرح آموزشی، گفت: طرح «جوادالائمه(ع)» با همکاری مهدالرضا(ع) یزد، ویژه خردسالان 4 تا 6 سال در شهرستان جم اجرا می‌شود.
وی اظهار کرد: شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها با روخوانی قرآن، قصص قرآن، شعرخوانی و داستان‌های دینی و قرآنی آشنا می‌شوند و علاوه بر آموزه‌های قرآنی، آموزش زبان انگلیسی، مشاغل و بهداشت در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.
ارجمند عنوان کرد: در این طرح، روخوانی قرآن در ابتدا به‌صورت حرف به حرف آموزش داده می‌شود،  سپس قرآن‌آموزان با کلمه‌خوانی آشنا می‌شوند و در نهایت آموزش جمله‌خوانی از جمله مواردی است که به قرآن‌آموزان در این طرح آموزش داده می‌شود.
وی تصریح کرد: دارالقرآن ریحانة‌النبی(س) هم‌اکنون در دو بخش زیر 7 سال و بالای 7 سال به ارائه خدمات قرآنی به شهرستان می‌پردازد و آموزش‌های ویژه خردسالان شامل روخوانی، روانخوانی، تجوید، حفظ و تدبر در قرآن از برنامه‌های این مرکز در حال حاضر است.
مدیرمسئول دارالقرآن ریحانة‌النبی(س) شهرستان جم خاطرنشان کرد: بیش از 15 کلاس آموزشی در این مرکز در حال برگزاری است و هر دوره نیز به‌مدت دو ماه به‌صورت حضوری به‌طول می‌انجامد.

captcha