کد خبر: 1374955
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۰

فراخوان آیت‌الله قاسم برای حضور در تظاهرات سالروز انقلاب/ 14 فوریه؛ ایستگاهی مهم در تاریخ بحرین

گروه بین‌الملل: رهبر شیعیان بحرین در خطبه‌های نماز جمعه دیروز(25 بهمن) منامه، ملت بحرین را به حضور گسترده در تظاهرات سومین سالروز انقلاب این کشور فراخواند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای علمای شیعی بحرین، آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، شهروندان بحرینی را به مشارکت فعالانه و قوی در تظاهرات امروز(26 بهمن) به مناسبت سومین سالروز انقلاب بحرین فراخواند.
خطیب جمعه منامه که در مسجد جامع «امام صادق(ع)» منطقه «الدراز» منامه خطبه‌های نماز جمعه را ایراد می‌کرد، خطاب به ملت بحرین گفت: روز شنبه(امروز) منتظر حضور شما در راهپیمایی بزرگی خواهیم بود که با بیشترین تعداد راهپیمایان به صورت کاملا مسالمت‌آمیز برگزار خواهد شد.
رهبر شیعیان بحرین تصریح کرد: این راهپیمایی برای آن برگزار خواهد شد که در تاریخ بزرگ شما ملت بحرین بزرگ‌ترین حضور را برای دستیابی به حقوق ثبت کرده و اصرار شما برای اصلاحات را به جهانیان نشان دهد.
وی تأکید کرد: هر چقدر که حضور شما جدی، آگاهانه و متمرکز بر خواسته‌ها و پایبندی به اخلاق و به دور از خشونت و اعمال تخریب‌گرانه باشد، مطالبات شما محقق خواهد شد. با عقب‌نشینی از این مشارکت جنبش مردمی‌تان را قربانی نکنید.
آیت‌الله شیخ عیسی قاسم ادامه داد: جنبش بحرین سومین سالش را بدون توقف و سستی پشت سر می‌گذارد و با وجود تمام شیوه‌های سرکوب، ظلم و خشونت، مردم در این جنبش همچنان پایدار و مقاوم بوده و با اراده حرکت می‌کنند.
خطیب جمعه منامه، چهاردهم فوریه را روزی تاریخی نامید و گفت: این روز ایستگاه مهمی در تاریخ سیاسی بحرین و گواه تلاش، فداکاری و تحمل درد و رنج این مردم است و صفحه‌ فراموش‌ناشدنی مبارزه ملت در برابر ظلم را به تصویر می‌کشد.
رهبر شیعیان بحرین بیان کرد: جنبش بحرین از همان ابتدا برای بازپس گرفتن حقوق شکل گرفت و خواسته آن تحقق اصلاحات حقیقی در خط دموکراسی به همان شیوه رایج در میان ملت‌ها و حکومت‌های جهان است.
وی تصریح کرد: دموکراسی محقق نمی‌شود مگر از طریق انتخاباتی صریح و شفاف و به واسطه مؤسسه‌ای قانونی که هر فرد در آن حق دادن یک رأی داشته باشند؛ بدون این، دموکراسی حقیقی آغاز نخواهد شد.
شیخ قاسم در پایان گفت: پس از گذشت 3 سال، اعتقاد مردم نسبت به ضرورت اصلاحات سیاسی و دستیابی ملت به جایگاه حقیقی خود محکم‌تر شده است، مردم به این باور رسیده‌اند که حاکم نخست، توده‌های عظیم ملت هستند و آنان در مخالفت یا رد هر گونه راه‌حل پیشنهادی مرجع اول و آخر به شمار می‌آیند.

captcha