کد خبر: 1375080
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸

آزمون تربیت معلم قرآن کودکان در کرمانشاه برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر عامل مؤسسه اعجاز القرآن شهر کرمانشاه از برگزاری آزمون شفاهی تربیت معلم قرآن کودکان در این شهر خبر داد.

لیلا صندوقی، مدیر عامل مؤسسه قرآنی اعجاز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، از برگزاری آزمون شفاهی دوره تربیت معلم قرآن کودکان در این شهر خبر داد و گفت: این آزمون روز گذشته، 25 بهمن در مؤسسه اعجاز القرآن برگزار شد.

وی افزود: این آزمون در پی برگزاری دوره‌ تربیت معلم قرآن کودکان برگزار شده و  تدریس آن را رقیه محمدزاده، از مؤسسه مهدالرضا(ع) رشت بر عهده داشته است. در این دوره سه روزه، 40 نفر از بانوان قرآنی حضور داشتند.

مدیر عامل مؤسسه اعجاز القرآن شهر کرمانشاه تصریح کرد: برگزاری آزمون دوره یاد شده به دو صورت مقدماتی و تکمیلی است که روز گذشته، 25 بهمن مرحله مقدماتی آن برگزار شد و بعد آزمون کتبی دوره تکمیلی آن برگزار می‌شود که زمان آن اوایل سال 93 خواهد بود.

صندوقی در پایان گفت: افراد شرکت‌کننده در این دوره 360 ساعت کارورزی دارند که بعد از آن با یک دوره شرکت در کلاس‌هایی تحت عنوان دوره‌های مکتب‌الرضا(ع)، به تدریس خواهند پرداخت.

captcha