کد خبر: 1375629
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵

نشست «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» در بیله‌سوار برگزار شد

گروه اجتماعی: نشست ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دیروز ، 26 بهمن با حضور مدیران دستگاه‌های بیله‌سوار برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، علی بهشتی، معاون فرمانداری بیله‌سوار دیروز، 26 بهمن در نشست ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این شهرستان با اشاره به برگزاری باشکوه مراسم استقبال از شهید، بر همکاری و تعامل دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها و حضور پرشور مردم، مدیران و کارکنان ادارات ونهادها و نیز اطلاع‌رسانی توسط دستگاه‌های ذیربط تاکید کردند.

سرهنگ شکور زارع، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بیله سوار نیز استقبال از پیکر شهدا را امری ضروری و واجب دانست و افزود: شهدای گرانقدر با نثار خون پاک خود درخت پربرکت و تنومند انقلاب را آبیاری کردند.

وی اضافه کرد: شهدا سفیرانی هستند که پیامشان، پیام بیداری، آزادگی و ثابت قدم‌ماندن در مسیر ولایت است.

در ادامه جلسه شامل رحیم پور رئیس اداره تبلیغات اسلامی بیله‌سوارگفت: فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می‌تواند ضامن اقتدار و عزت ملی باشد و این فرهنگ، سلامت و معنویت جامعه به‌ویژه نسل جوان را تضمین خواهد کرد؛ اگر چه فرهنگ جهاد و شهادت در ذات دین اسلام و تشیع علوی وجود دارد، اما باید برای نهادینه کردن این فرهنگ غنی و عزت بخش، تلاش کرد و آن را به صورت فرهنگ عمومی در جامعه درآورد.

وی افزود: اداره تبلیغات اسلامی بیله سوار بقدر توان خودش در مراسم استقبال از شهید جنگ تحمیلی، شهید گرانقدر جعفر محمدی همکاری خواهد کرد.

رحیم پور با اعلام اینکه تشکل‌های دینی و کانون مداحان در مراسم استقبال حضور خواهند یافت،اظهار کرد: ما مدیون خون شهدا بوده و آنان به گردن ما حق دارند و این را وظیفه میدانیم که بتوانیم خدمتی برای خانواده معظم شهدا انجام دهیم.

وی راه و خط شهدای هشت سال دفاع مقدس را برگرفته از شهدای قیام کربلا عنوان کرد و بیان داشت: خون شهدای انقلاب اسلامی در امتداد خون شهدای قیام امام حسین(ع) است و به همین دلیل همواره جاودان است.

captcha