کد خبر: 1375905
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۲

کمبود 24 هزار روحانی در استان فارس

گروه اجتماعی: مدیر حوزه‌های علمیه فارس از کمبود 24 هزار روحانی جهت ارتباط با جوانان، نوجوانان و اقشار مختلف مردم در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام محمدهادی رحیمی‌صادق، مدیر حوزه‌های علمیه فارس امروز، 27 بهمن در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز از کمبود 24 هزار روحانی جهت ارتباط با جوانان، نوجوانان و اقشار مختلف مردم در این استان خبر داد.

وی با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم واقعیت حرم سوم اهل بیت(ع) در فارس قطعی شود، یک پایه آن گسترش کمی و کیفی حوزه‌های علمیه آن است، گفت: یکی از اقدامات مهمی که باید در این زمینه انجام دهیم این است که سطح ورودی‌های حوزه‌های علمیه فارس را بالا ببریم.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس افزود: با زیرساخت‌هایی که تاکنون انجام شده است سال آینده در حوزه‌های علمیه این استان 1560 نفر ظرفیت پذیرش طلبه وجود دارد که از این تعداد 540 نفر دیپلم، 830 نفر سیکل و 185 تحصیلات تکمیلی خواهند بود.

حجت‌الاسلام رحیمی‌صادق با بیان اینکه برای سومین سالی است که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را به حوزه‌های علمیه جذب می‌کنیم، گفت: هم‌اکنون 5 هزار طلبه در 53 مدرسه علمیه فارس مشغول به تحصیل هستند که 39 مدرسه علمیه برای سال جدید اعلام سهمیه و توان پذیرش کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس اظهار کرد:  روند جذب طلبه در حوزه‌های علمیه را شاید بتوان گفت یکی از منحصر به‌فردترین و سخت‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های پذیرش است.

وی خاطرنشان کرد: ثبت نام برای پذیرش دوره جدید از اول بهمن‌ جاری آغاز و تا 25 اسفند سال جاری ادامه دارد که 29 فروردین‌ آزمون کتبی آن همزمان با سراسر کشور در شهرستان‌های شیراز، لارستان و آباده برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام رحیمی‌صادق ابراز کرد: کسانی که در آزمون کتبی پذیرفته شوند باید در مصاحبه نیز شرکت کردند و مرحله سوم گزینش نیز تست پزشکی است و در مرحله چهارم درباره صلاحیت افراد متقاضی تحقیق خواهد شد و در نهایت یک ماه به‌عنوان دوره تثبیت در حوزه‌های علمیه مشغول به تحصیل می‌شوند که از اول تا پایان شهریور سال آینده خواهد بود.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود بر ضرورت تبلیغ و اطلاع‌رسانی جهت مشارکت در این آزمون تأکید کرد و گفت: امسال برای اولین بار گروه‌های تبلیغی را راه‌اندازی کردیم که به شهرستان‌ها و روستاهای مختلف اعزام می‌شوند و به امر اطلاع‌رسانی نسبت به حوزه‌های علمیه می‌پردازند.

وی با تأکید بر اینکه جهت پذیرش حوزه‌های علمیه نیاز به یک موج اطلاع‌رسانی داریم، گفت: جهت افزایش میزان متقاضیان ورود به حوزه‌های علمیه باید نگاه‌های خانواده‌ها را نسبت به حوزه‌ها تغییر داد زیرا برخی از خانواده‌ها عقیده دارند که طلبه‌ها آینده کاری مبهمی دارند در حالی که اصلاً این‌گونه نیست و حتی یک نفر طلبه نیز آینده کاری مبهمی ندارد و یا اینکه گمان می‌کنند تحصیل در حوزه‌های علمیه تک رشته‌ای است در صورتی که تمام رشته‌های علوم  انسانی در حوزه‌ها مد نظر است.

captcha