کد خبر: 1376439
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۵
ویژه دانشجویان پسر؛

کارگاه توانمندسازی فعالان قرآنی در سیستان و بلوچستان برپا شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول نظارت بر فعالیت‏‌های تشکل‎های دانشجویی نهاد رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: کارگاه توانمندسازی فعالان فرهنگی و قرآنی در دانشکده مهندسی شهید نیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان برپا شد.

سیدمحسن سیدی، مسئول نظارت بر فعالیت‌‏های تشکل‎های دانشجویی نهاد رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: کارگاه توانمندسازی فعالان فرهنگی و قرآنی دیروز دو‏شنبه، 28 بهمن در دانشکده مهندسی شهید نیکبخت دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

وی افزود: این کارگاه با دعوت از حجت‎الاسلام محمدمهدی نادری قمی، مدرس مؤسسه امام خمینی(ره) قم به‌عنوان کارشناس برگزار شد.

مسئول نظارت بر فعالیت‌‏های تشکل‎های دانشجویی نهاد رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این کارگاه در محل خوابگاه‌های دانشجویی آقایان و ویژه فعالان قرآنی و فرهنگی و علاقه‌مندان به فعالیت در زمینه‌های دینی و فرهنگی برگزار شد.

captcha