کد خبر: 1376661
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵
ملازاده:

پیروی از سرفصل‌های دارالقرآن راه توسعه فرهنگ قرآنی را در البرز هموار می‌کند

خبرنگاران افتخاری/ جواد ملازاده: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز در بازدید از فعالیت‌های واحد امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شمال کرج گفت: پیروی از سرفصل‌های سازمان دارالقرآن راه توسعه فرهنگ قرآنی را در البرز هموار می‌کند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جواد ملازاده، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کرج ضمن بیان این خبر، گفت: حجت‌الاسلام سیدعباس مسعودی، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز به منظوربررسی فعالیت‌های صورت گرفته در این واحد که دارای پیشنه قوی و سابقه‌دار در فعالیت‌های قرآنی است به همراه حجت‌الاسلام محمدرضا معینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان از این واحد بازدید کردند.



وی ادامه داد: در این دیدار، در مورد نحوه برگزاری کلاس‌ها و فعالیت‌های مؤسسات و همچنین، چگونگی روند اختصاص بودجه‌های قرآنی و تسهیم کلاس‌ها توضیحاتی جهت بازدیدکنندگان ارائه شد. 



ملازاده فعالیت‌های قرآنی در سطح شهر کرج را مثبت ارزیابی و تصریح کرد: آموختن قرآن و آموزش آن به دیگران، از اعمال ارزشمندی است که باید از این فرصت کمال بهره را برد تا بتوانیم برای جامعه مفید باشیم و فعالیت‌های قرآنی در همه مراکز باید مطابق با دستور‌العمل‌ها و سرفصل‌های آموزشی سازمان دارالقرآن الکریم باشد.



همچنین، حجت‌الاسلام سیدعباس مسعودی، مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز در این بازدید عنوان کرد: پیروی کردن از این دستورالعمل‌ها راه و مسیر گسترش فرهنگ قرآنی در استان نوپای البرز را هموار می‌کند.



در این دیدار ضمن ارائه گزارش عملکرد واحد امور قرآنی شمال کرج خواستار حمایت بیشتر اداره‌کل از برنامه‌های قرآنی در این شهرستان شدند.

captcha