کد خبر: 1378637
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

راهیابی 6 نماینده لرستان به مرحله نیمه‌نهایی و فینال مسابقات سراسری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: مریم ولی‌زاده، محمد عربان، صدیقه صیفی‌دلی، خدیجه بیرانوند، زهراسادات حسینی و سعید ناصری‌نسب از استان لرستان در مسابقات سراسری قرآن اوقاف موفق به راهیابی به مرحله نیمه نهایی و فینال این دوره از مسابقات شدند.

حجت‌الاسلام محمدجواد عباس‌زاده، معاون فرهنگی ـ اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: در مرحله سراسری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن‌ کریم اوقاف که از یکم اسفند به میزبانی استان فارس در شهر شیراز در حال برگزاری است 10 نفر از لرستان شرکت دارند که از بین آنها شش نفر موفق به راهیابی به مرحله نیمه نهایی و فینال این مسابقات شدند.
وی اضافه کرد: مریم ولی‌زاده در رشته قرائت ترتیل، محمد عربان در رشته قرائت و سعید ناصری نسب در رشته قرائت موفق به راهیابی به مرحله نیمه نهایی شدند.
حجت‌الاسلام عباس‌زاده اظهار داد: همچنین زهر‌اسادات حسینی، حافظ روشندل لرستانی توانست به مرحله نیمه نهایی حفظ کل مسابقات سراسری قرآن بانوان راه یابد. 

وی گفت: همچنین صدیقه صیفی‌دلی و خدیجه بیرانوند در حفظ کل توانستند به مرحله نیمه نهایی این دوره از مسابقات قرآنی راه یابند.
 

captcha