کد خبر: 1379030
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸
جهان‌افرز خبر داد:

آمادگی 13 کانون فرهنگی ـ اجتماعی بانوان لرستان برای برگزاری کلاس‌های قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان از آمادگی 13 کانون فرهنگی ـ اجتماعی بانوان لرستان برای برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن در ایام تعطیلات نوروز سال 93 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، روح‌انگیز جهان‌افروز، مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان امروز، پنجم اسفند اظهار کرد: 13 کانون فرهنگی و اجتماعی زنان در سراسر استان در تمام ایام سال به‌ویژه ایام تعطیلی نوروز آمادگی برگزاری کلاس‌های متنوع ازجمله کلاس‌های هنری، فرهنگی، ورزشی، علوم‌ قرآنی و ... را دارند.
وی با اشاره به اینکه فضای این کلاس‌ها مناسب و دارای مربیان مجرب و متعد است، یاد‌آور شد: این کلاس‌ها در حوزه‌های مختلف خیاطی، قالیبافی، آرایشگری، نقاشی، گرافیک، مشاوره خانوادگی، تربیتی، آموزش‌های مهارتی زندگی و... هستند.
جهان‌افروز اضافه کرد: در ایام تعطیلی به خصوص ایام نوروز و تابستان این کانون‌ها می‌توانند، اوقات فراغت زنان، دختران نوجوان و جوان را غنی‌سازی کنند.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با اشاره به اینکه در استان لرستان چهار مرکز مشاوره پیش از ازدواج و طلاق در چهار شهرستان بروجرد، کوهدشت، دورود و دلفان بر اساس مصوبه شورای فرهنگی عمومی استان راه‌اندازی شده است، گفت: این مراکز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، کمیته امداد، بهزیستی، دادگستری، آموزش و پرورش، امور بانوان استانداری و... در استان راه‌اندازی شده است.
جهان‌افروز تصریح کرد: یکی از اقدامات این حوزه اجرای فاز دوم طرح مطلع مهر است که در این طرح به زوج‌های شاغل که یک تا پنج سال از زندگی آنها می‌گذرد، آموزش‌های ازدواج ارائه می‌شود

captcha