کد خبر: 1379218
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷

برگزاری آزمون قرآن در مؤسسه الشفاء شهرکرد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون‌های پایانی دوره آموزش روخوانی قرآن 15 اسفندماه جاری در مؤسسه الشفاء شهرکرد برگزار می‌شود.

فرشته امیری، مدیرمسئول مؤسسه قرآنی الشفاء شهرکرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: کلاس‌های آموزش روخوانی قرآن ویژه مقطع ابتدایی در مؤسسه الشفاء شهرکرد آغاز شده است و تا 15 اسفندماه جاری ادامه می‌یابد.
وی درادامه بیان کرد: کلاس‌های این دوره با حضور 60 نفر از علاقه‌مندان یک جلسه در هفته به‌مدت 120 دقیقه در مکان این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود و در کنار این دوره سایر کلاس‌های آموزشی نیز در این مؤسسه برپا است.
امیری تصریح کرد: آزمون‌های پایان‌دوره این طرح 15 اسفندماه جاری برگزار و کسانی که بتوانند حد نصاب امتیاز لازم را کسب کنند جواز حضور در دوره آموزش روخوانی قرآن را کسب خواهند کرد.
مدیرمسئول مؤسسه قرآنی الشفاء شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: این مؤسسه ثبت‌ نام از علاقه‌مندان جهت شرکت در کلاس‌های آموزشی مؤسسه را در طول سال انجام می‌دهد و زمانی که تعداد متقاضیان به حد نصاب لازم برسد دوره‌ها آغاز می‌شود.
وی تصریح کرد: این مؤسسه در دو گروه خردسالان و بزرگسالان کلاس‌ برگزار می‌کند و یکی از اقدامات متنوع این مؤسسه  در حوزه آموزش قرآن اعزام مربی به روستا‌های شهرکرد جهت برگزاری کلاس‌های آموزش قرآن است.

captcha