کد خبر: 1379619
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰
سردار نقدی در افتتاح مرکز هنرهای رقومی بسیج:

توجه به هنرهای دیجیتال از مصادیق اقتصاد مقاومتی است

گروه فضای مجازی: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین راه‌اندازی مرکز‌ هنرهای رقومی(دیجیتال) این سازمان گفت: از مصادیق اقتصاد مقاومتی بودن ویژگی مهم عرصه هنرهای رقومی است؛ یعنی تولید هنربنیان و دانش‌بنیان با قابلیت ایجاد اشتغال.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین راه‌اندازی «مرکز‌ هنرهای رقومی(دیجیتال) سازمان بسیج مستضعفین» که چندماهی است فعالیت خود را به صورت غیر رسمی آغاز کرده و تاکنون نیز چند محصول متنوع  را رونمایی کرده است، حضور یافت.

وی در این مراسم که شب گذشته، دوشنبه، پنجم اسفند‌ماه در سالن بصیرت لانه جاسوسی برگزار شد با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی بسیج گفت: جهاد و ایثار شهدا که خون خود را فدای این میهن کردند، بار مسئولیت‌های ما را سنگین می‌کند. هر میدانی که برای جهاد در مقابل دشمن نیاز باشد بسیجی خود را در آنجا حاضر می‌بیند.

حضور جدی بسیج در عرصه هنرهای رقومی
وی افزود: امروز، دنیا شاهد این است که بسیجیان در یکی از عرصه‌های مهم از جهاد مقدس حزب‌الله صفوف خود را منسجم می‌کنند و آن حضور در عرصه‌های رقومی(دیجیتال) است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: از امشب این فعالیت‌ها و این مرکز هویت مستقل در عرصه‌ جهاد فرهنگی و هنری پیدا می‌کند. این میدان، یک فرصت طلایی برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی در سطح دنیا است.
سردار نقدی با اشاره به اینکه هنرهای رقومی، محدودیت‌های دنیای واقعی در عرصه‌های هنری، نمایشی، شرعی و فیلم‌ها ندارد گفت: این فضا، می‌تواند به خوبی همه چیز را آن طور که هست، نشان دهد و محدودیتی در نمایش حقیقت‌های جنگ و دفاع مقدس ندارد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه افزود: اینجا، میدانی است که به سادگی می‌شود پیام‌ها و واقعیت‌ها را بازگو کنیم. اینجا عرصه‌ای است که قهرمانانش چهره‌های سرشناس نیستند و تسلیم خواسته‌های نفسانی و شهرت نمی‌شوند.
وی قدرت تفکر، خلاقیت، تاریخ، فرهنگ و هنر ایرانی را بسیار بالا و و سرمایه‌های عظیمی دانست و بیان کرد: در زمینه‌های تاریخی و مذهبی، هنر و فرهنگ و حتی نقاشی و موضوعات انقلاب، کشور ما سرمایه‌های عظیمی دارد که می‌تواند از لحاظ مضمون و محتوا در خلق آثار، پیشتازی کنند.

فضای مجازی یک فرصت ارزشمند برای انتشار پیام ایران
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: کشور و ملت ما حامل یک پیام ناب برای کل جامعه بشری است و فضای مجازی یک فرصت خوب و ارزشمند است. وقتی مجموع این فرصت‌ها را کنار هم می‌گذاریم، متوجه می‌شویم که خیلی دیر وارد این عرصه شده‌ایم.
وی بیان کرد: در هنر‌های رقومی ما می‌توانیم خیلی زود و با کمترین هزینه به تاریخ‌های دور، بدون وابستگی به نما‌ها و زیرساخت‌های گران‌قیمت و پرهزینه برویم. می‌توان به سادگی به آینده سفر کرد.

راه‌اندازی 20 مرکز هنرهای رقومی توسط بسیج مستضعفین تا سال آینده
سردار نقدی تصریح کرد: درحال حاضر هفت مرکز برای هنر‌های رقومی ایجاد و فعال هستند که تا سال آینده تعداد آنها به 20 خواهد رسید. این مراکز استعداد‌های کشور را شکوفا خواهد کرد. آن چیزی که مشوق ما هم برای راه‌اندازی و شکل‌گیری این مراکز بود خلاقیتی بود که در حوزه‌های کوچک و با امکانات بسیار کم از بسیجیان مشاهده کردیم.

استکبار به زودی شاهد ضربه شصت بسیجیان خواهد بود
وی با اظهار امیدواری که در چند سال آینده، ایران یکی از قدرت‌های مطرح در سطح منطقه در عرصه هنرهای رقومی خواهد بود گفت: این امر محقق خواهد شد و استکبار به زودی شاهد ضرب‌شصت‌های بسیجیان در عرصه‌های رقومی خواهد بود  که حقایق بسیاری را در آن به نمایش خواهیم گذاشت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: آنهایی که سیلی‌های فرهنگی، هنری، اقتصادی و حماسی از بسیجیان خورده‌اند، آماده باشند تا این سیلی را هم در این عرصه بخورند.

توجه به توسعه هنرهای رقومی؛ گامی در اشتغال‌زایی
وی با اشاره به ویژگی‌های مهم رقومی(دیجیتال)، گفت: این عرصه ویژگی بسیار مهمی دارد که می‌تواند از مصادیق اقتصاد مقاومتی باشد. تولید هنربنیان و دانش‌بنیان با قابلیت تغییر که می‌تواند در کشور ایجاد اشتغال کند. همچنین می‌تواند پیام‌های خوبی را ارسال کند و این هنر باید بتواند زمینه اشتغال را برای جوانان در کشور فراهم کند.
سردار نقدی در خاتمه افزود: این هنر باید دین خود را به شهدا و دفاع مقدس ادا کند. در این میدان می‌توان به‌سادگی  صحنه‌های جنگ را بدون هیچ خطری از طریق فضای مجازی بازسازی کرد. باید تلاش کنیم تا جایگاه بسیج را در عرصه‌های فرهنگی و هنری به جهانیان نشان دهیم تا بتوانیم پیام شهدا و خانواده‌های آنها را به گوش جهانیان برسانیم.
گفتنی است تولید انواع پویانمایی، بازی‌های رایانه‌ای با محتوای انقلاب اسلامی و نرم‌افزارهای چند‌رسانه‌ای و همچنین حمایت از تولید‌کنندگان این محصولات در دستور کار این مرکز قرار دارد و در همین راستا نیز تاکنون هفت مرکز در کل کشور تجهیز و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

این مراسم با حضور حسن نجفی‌سولاری، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، سردار علی‌اصغر جعفری، رئیس بسیج رسانه ملی و سردار آزادی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی بسیج مستضفین و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و بسیجیان فعال در عرصه فضای مجازی برگزار شد.

captcha