به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مهدی جعفری، رئیس مرکز هنرهای رقومی سازمان بسیج در این مراسم با بیان اینکه ما امروز هفت مرکز هنرهای رقومی را در اقلید، شاهرود، کاشان، اصفهان، کرمان و دو مرکز در تهران داریم اظهار کرد: ایده راهاندازی طرح این مرکز، بعد از حضور سردار نقدی در حرم امام خمینی(ره) از ایشان ارائه شد. قرار است تعداد این مراکز در سال آینده به 20 برسد.
وی با بیان اینکه مرکز هنرهای رقومی بسیج، مسیر حساس و پرخطری را پیشرو دارد و همه باید برای موفقیت آن تلاش کنند افزود: بدیهی است، برای برقراری ارتباط با جامعه در عصر امروز، نیازمند سخن گفتن با ابزارهای امروزی هستیم.
رئیس مرکز هنرهای رقومی بسیج در ادامه با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شیعه باید از مهمترین شیوههای تبلیغ، برای پیشبرد اهداف اسلام استفاده کند، افزود: این مرکز فعالیتهای خود را از سال جاری آغاز کرده است. در این مرکز تمامی فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و دیجیتال انجام خواهد شد. سخن مقام معظم رهبری چراغ راهی در این مسیر خواهد بود.
یکی دیگر از سخنرانان این مراسم سردار نقدی، رئیس بسیج مستضعفین بود که وی با اشاره به قابلیتهای عظیم و ظرفیتهای کشور برای نشان دادن قدرت و فعالیتهای بسیج به جهانیان گفت: امروز، دنیا شاهد این است که بسیجیان در یکی از عرصههای مهم از جهاد مقدس حزبالله صفوف خود را منسجم میکنند و آن حضور در عرصههای رقومی(دیجیتال) است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: از امشب این فعالیتها و این مرکز هویت مستقل در عرصه جهاد فرهنگی و هنری پیدا میکند. این میدان، یک فرصت طلایی برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی در سطح دنیا است.
سردار نقدی با اشاره به اینکه هنرهای رقومی، محدودیتهای دنیای واقعی در عرصههای هنری، نمایشی، شرعی و فیلمها ندارد گفت: این فضا، میتواند به خوبی همه چیز را آن طور که هست، نشان دهد و محدودیتی در نمایش حقیقتهای جنگ و دفاع مقدس ندارد.
وی با اشاره به ویژگیهای مهم رقومی(دیجیتال)، گفت: این عرصه ویژگی بسیار مهمی دارد که میتواند از مصادیق اقتصاد مقاومتی باشد. تولید هنربنیان و دانشبنیان با قابلیت تغییر که میتواند در کشور ایجاد اشتغال کند. همچنین میتواند پیامهای خوبی را ارسال کند و این هنر باید بتواند زمینه اشتغال را برای جوانان در کشور فراهم کند.
همچنین در آئین راهاندازی «مرکز هنرهای رقومی(دیجیتال) سازمان بسیج مستضعفین» از دو محصول جدید دیجیتال با عناوین شهید نوجوان «بهنام محمدی» و روحانی شهید «محمدحسن ابراهیمی»، رونمایی شد. در این مراسم از خانوادههای این شهیدان نیز تقدیر به عمل آمد.
در پایان این مراسم از آقایان عظیما، دیانی، نویسنده «بازی رایانهای 24-20»، امینزاده، تولیدکننده «گزینههای روی میز»، عماد رحمانی، تولیدکننده بازی «باراکیو»، حسینزاده، علی براتی، حیدرزاده، رحمانی، ملکآرا و یوسفی و امینزاده به عنوان مسئولان مراکز رقومی بسیج در شهرهای مختلف کشور تجلیل شد.
گفتنی است تولید انواع پویانمایی، بازیهای رایانهای با محتوای انقلاب اسلامی و نرمافزارهای چندرسانهای و همچنین حمایت از تولیدکنندگان این محصولات در دستور کار این مرکز قرار دارد و در همین راستا نیز تاکنون هفت مرکز در کل کشور تجهیز و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
این مراسم با حضور حسن نجفیسولاری، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانهای، سردار جعفری، رئیس بسیج رسانه ملی و سردار آزادی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی بسیج مستضعفین و جمعی از خانوادههای معظم شهدا و بسیجیان فعال در عرصه فضای مجازی برگزار شد.