کد خبر: 1379841
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲
در بیمارستان صحرایی شهید محمدی؛

خدمات درمانی رایگان به روستاییان کمیجان ارائه می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس شبکه بهداشت و درمان کمیجان، تعداد بیماران غربال شده را در بیمارستان صحرایی شهید محمدی 600 نفر اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی ما جهت ویزیت بیمارن در این بیمارستان بیش از هزار نفر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، غفوری، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، 6 اسفند در جمع خبرنگاران، گفت: بیمارستان صحرایی شهید علی محمدی به‌مناسبت روز هشتم اسفند 1364 روز بمباران شیمیایی بیمارستان صحرایی حضرت فاطمةالزهرا(س) در عملیات والفجر 8 و شهادت جمعی از تلاشگران عرصه بهداشت و درمان  و سالروز تأسیس بسیج جامعه پزشکی نامگذاری شده است.

وی افرود: این بیمارستان صحرایی در روزهای 8 و 9 اسفندماه جاری و با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک، فرمانداری شهرستان کمیجان، جمعیت هلال احمر استان مرکزی، سازمان انتقال خون، سازمان تأمین اجتماعی و بیمه سلامت استان مرکزی در بیمارستان امام علی(ع) کمیجان برپا می‌شود.

غفوری تصریح کرد: فعالیت بیمارستان صحرایی از 26 آبان‌ سال‌ جاری با اجرای طرح غربالگری در تمامی روستاهای شهرستان کمیجان و با اعزام 7 اکیپ شامل پزشک، ماما، کارشناس بهداشت و مسئول تیم آغاز شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان کمیجان ادامه داد: ویزیت پزشک عمومی در مرحله دوم به اجرا درآمد و به بیمارانی که در مرحله اول شناسایی شده بودند برگه‌های مخصوص ویزیت تخصصی ارائه شد.

این مقام مسئول اضافه کرد: مرحله نهایی بیماستان صحرایی با حضور تقریبا 20 نفر از متخصصان و فوق تخصص‌های دانشگاه علوم پزشکی استان روزهای پنج‌شنبه و جمعه این هفته در بیمارستان امام علی(ع) کمیجان اجرا خواهد شد و در این مرحله درمان نهایی بیماران به‌صورت رایگان انجام خواهد شد.

غفوری اظهار کرد: در صورتی که متخصصان تشخیص به درمان بیماران در مرکز استان هم دهند بحث هزینه‌های درمان تا مرحله درمان کامل رایگان خواهد بود.

مدیر بیمارستان صحرایی شهید علی محمدی، تعداد بیماران غربال شده را 600 نفر اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی ما جهت ویزیت بیمارن در بیمارستان صحرایی  بیش از هزار نفر است.

غفوری اظهار کرد: متخصصان و فوق تخصص‌های زنان و زایمان، ارتوپدی، قلب و عروق، اطفال، رادیولوژی و دندانپزشکی در روز پنجشنبه، 8 اسفند و جراحی قلب و عروق، ارتوپدی، اطفال، بینایی‌سنجی، کلیه، غدد، پوست و مو، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب و روانپزشک نیز در روز جمعه، نهم اسفند حضور خواهند داشت.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه ویزیت دندانپزشکی در درمانگاه کمیجان انجام خواهد گرفت، از مراجعه‌کنندگان  خواست تا ضمن رعایت نظم در هنگام مراجعه به بیمارستان همکاری لازم را با عوامل اجرایی بیماستان صحرایی به عمل آورند.

captcha