به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، آیتالله حسینی بوشهری، شنبه، 10 اسفندماه، در چهاردهمین اجلاسیه مدیران حوزه های علمیه سفیران هدایت کشور در قم بیان کرد: امام علی (ع) در روایتی فرمودند «خداوند به هر کسی نعمتی را ارزانی کند حق و تکلیفی را نیز در کنار آن قرار میدهد»؛ لذا اگر انسان حق را نادیده بگیرد و به تکلیف خود عمل نکند، خداوند نعمت را از او میگیرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور بیان کرد: انقلاب اسلامی، حوزه و روحانیت نعمتهای الهی برای جمهوری اسلامی محسوب میشوند؛ رسالت حوزه مرزبانی از اعتقادات جامعه و صیانت از دین مردم است؛ لذا حوزه باید همه تهدیدات در این زمینه را از بین ببرد و راههای برون رفت از این تهدیدات را به جامعه عرضه کند.
حوزه باید با اقدام پیامبرگونه حافظ اعتقادات دینی مردم باشد
آیتالله حسینی بوشهری با تاکید بر نقش اثرگذار حوزههای علمیه در تربیت نسل آینده کشور اظهار کرد: حوزه و روحانیت مربی و مسئول تربیت نسل جوان است؛ حوزه باید با اقدام پیامبرگونه حافظ اعتقادات دینی مردم باشد و از فرهنگ دینی کشور در مقابل تهدیدات محافظت کند.
وی با تاکید بر این که حوزههای علمیه اقدامات در خور توجهی در کشور انجام دادهاند تصریح کرد: فعالیتهای حوزه در عرصههای تبلیغی، علمی، پژوهشی و پاسخگویی به نیازهای امروز و فردای کشور به اندازهای است که به هیچ عنوان نباید کسی با علم کردن فعالیتهای وهابیت آنها را زیر سئوال ببرد.
حوزه بسیاری از نیازهای خرد و کلان جامعه را پاسخ داده است
عضو مجلس خبرگان رهبری حوزه بیان کرد: وهابیت با آموزش و حفظ چند روایت و آیه، لشگریانی را به عنوان طلبه به مناطق مختلف گسیل میکند، ولی کسی حق ندارد این فعالیتها را با فعالیتهای عظیم حوزه مقایسه کند؛ زیرا حوزه بسیار قویتر از آنها عمل کرده و توانسته به بسیاری از نیازهای خرد و کلان جامعه پاسخ دهد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر لزوم فعالیت سفیران هدایت در حوزههای علمیه ابراز کرد: سفیران هدایت به بخشی از نیازهای جدی حوزه پاسخ میدهند و بخشی از ماموریتهای تبلیغی حوزه را بر عهده دارند؛ مدیران سفیران از زحمتکشترین مدیران حوزه هستند که باید کار آنان را ستود و به همین دلیل نباید مشکلات، آنها را افسرده کند؛ زیرا آنها وظیفه بسیار مهمی را بر عهده گرفتهاند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر لزوم نقدپذیری عنوان کرد: کارها باید به گونهای انجام شود که ایرادی به نحوه انجام آنها وارد نشود؛ لذا در هر محیطی که مشغول فعالیت هستیم باید نظارت دقیق هم وجود داشته باشد.
کارشناسان نخبه حوزوی به ارزیابی کتب درسی بپردازند
آیتالله حسینی بوشهری در مورد کتب درسی در حوزههای علمیه بیان کرد: تغییر کتب درسی حوزه کار آسانی نیست؛ در مورد سفیران هدایت هم باید گروهی از کارشناسان نخبه حوزوی به ارزیابی کتب درسی بپردازند و پیشنهادات و نظرات خود را برای بهبود کیفیت این کتب ارائه کنند.
مدیر حوزههای علمیه با تاکید بر نقش تاثیرگذار طلاب سفیران هدایت در عرصههای مختلف اظهار کرد: طلاب فارغالتحصیل سفیران هدایت در هر جایی که حضور دارند، تاثیرگذار بودهاند؛ آموزشهای تبلیغی و تخصصی در سفیران هدایت، راهاندازی سطح سه سفیران نقش مهمی در بالا رفتن سطح علمی حوزویان خواهد داشت.