کد خبر: 1381443
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۰
از 22 اسفند؛

نمایشگاه «حریم حوراء» در آستان مقدس امامزاده سیدجعفر محمد یزد برپا می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر فرهنگی آستان مقدس امامزاده سید جعفر محمد(ع) یزد از برپایی نمایشگاه «حریم حوراء» در آستان مقدس این امامزاده شامل آثاری دربردارنده واقعه ‌ولادت تا شهادت حضرت زهرا(س) خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدناصر حیدری، مدیر فرهنگی آستان مقدس امامزاده سیدجعفرمحمد(ع) یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از یزد،  از برپایی نمایشگاه «حریم حوراء» در آستان مقدس این امامزاده شامل آثاری دربردارنده واقعه ولادت تا شهادت حضرت زهرا(س) خبر داد.

به گفته وی نمایشگاه  حریم حوراء در تاریخ 22 اسفند افتتاح می‌شود و در‌نظر دارد که صحنه‌هایی از ولادت حضرت زهرا‌(س) تا شهادت آن حضرت را در بخش‌های مختلف نمایشگاهی ارائه نماید.
مدیر فرهنگی آستان مقدس امامزاده سید‌جعفر‌محمد‌(ع) با اشاره به آغاز به کار ساخت این نمایشگاه، افزود: این نمایشگاه در قالب بخش‌هایی از جمله کعبه، ولادت حضرت محمد(ص)، واقعه غدیر خم، رحلت پیامبر اسلام(ص)، سقیفه بنی‌ساعد، باغ فدک، کوچه‌های بنی‌هاشم، خانه حضرت زهرا(س) و قبرستان بقیع طراحی شده است.

به گفته این مسئول در این نمایشگاه ماجرای شهادت حضرت زهرا(س) و سیر تاریخی این واقعه جانگداز به تصویر کشیده می‌شود.

حیدری با اشاره به برگزاری ویژه‌برنامه سوگواره «یاس نبوی» و همچنین «آرامش بهاری» در جوار امامزادگان تأکید کرد: برپایی این نمایشگاه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تبلیغی آن فرصت مناسبی را برای مبلغان اعزامی ایجاد می‌کند.
وی در پایان گفت: با توجه به تقارن ایام نوروز با ایام شهادت حضرت زهرا(س)، سفره هفت سین نیز با محوریت امام زمان‌(عج) در آستان مقدس این امامزاده گسترده می‌شود.

captcha