کد خبر: 1381624
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۹
داور مسابقات قرآن خوزستان تأکید کرد:

ضرورت تشکیل وزارتخانه قرآن برای سرپرستی امور قرآنی کشور

گروه فعالیت‌های قرآنی: جاسم شمیری با تأکید بر تشکیل وزارتخانه قرآن به‌منظور سرپرستی امور قرآنی در کشور، توجه ویژه مسئولان ارشد استان و مدیران کل به اجرای بهینه برنامه‌های قرآنی را خواستار شد.

جاسم شمیری، حافظ 20 جزء قرآن کریم و داور مسابقات قرآنی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با مطلوب خواندن برگزاری مسابقات قرآنی در سطح ادارات و نهادهای دولتی اظهار کرد: یکی از اهداف ادارات ترغیب و تشویق کارکنان به‌منظور یادگیری، فهم قرآن کریم و کشف استعدادهای قرآنی آن‌هاست.

وی با اشاره به شناسایی ظرفیت‌های مطلوب قرآنی در ادارات و نهادهای دولتی گفت: بکارگیری این استعدادها در امر آموزش قرآن کریم در ادارات و نهادهای متبوع یکی از اهداف دیگر برگزاری مسابقات قرآنی است. با شناسایی چهره‌های قرآنی می‌توان از آن‌ها در محافل انس با قرآن، آموزش رشته‌های مختلف حفظ، مفاهیم و قرائت قرآن بهره جست.

شمیری با تأکید بر تشکیل وزارتخانه قرآن کریم به‌منظور سرپرستی امور قرآنی در کشور، تخصیص بودجه مجزا به امور قرآنی را مطلوب عنوان کرد و افزود: با تعیین بودجه مشخص، برنامه‌ریزی‌های خاص امور قرآنی صورت گرفته و اجرا می‌شود؛ در این میان یکی از مشکلات جدی در سال جاری بحث اعتبارات است که با برطرف شدن این مسئله اجرای برنامه‌های قرآنی نظم و انسجام بیشتری پیدا می‌کنند.

پیشنهاد برگزاری مسابقات قرآنی واحد میان تمامی ادارات خوزستان

داور مسابقات قرآنی استان خوزستان درباره برگزاری مسابقات قرآنی واحد میان همه ادارات و نهادهای دولتی استان خوزستان گفت: بهترین شیوه‌ای که در ارتباط با برگزاری مسابقات قرآنی میان ادارات و نهادهای دولتی به نظر می‌رسد، اجرای مرحله مقدماتی مسابقات در هر یک از ادارات و پس از آن رقابت برگزیدگان آن‌ها با یکدیگر است؛ چرا که به این طریق سطح کیفی مسابقات نیز افزایش خواهد یافت. این امر مقدمه‌ای خواهد شد برای حضور کارکنان در مسابقات قرآنی. به نظر می‌رسد این قشر به همراه خانواده باید از نقطه‌ای مسابقات قرآنی را تجربه کنند.

کارشناس قرآن سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان در ادامه ضعف کیفی مسابقات قرآن در برخی از ادارات و نهادهای دولتی را در چند مورد برشمرد و گفت: عملکرد مدیریت، نوع اطلاع‌رسانی و تجلیل از برگزیدگان موارد مهمی است که در برگزاری مسابقات قرآنی باید به آن‌ها توجه ویژه داشت.

این حافظ قرآن بیان کرد: تعیین جوایز و هدایای ویژه و نفیس برای برگزیدگان مسابقات قرآنی، ایجاد انگیزه به‌منظور شرکت در مسابقات را در پی دارد و این حضور در مسابقات باعث شناسایی نقاط ضعف شرکت‌کنندگان می‌شود. در آن صورت مسئولان اداری می‌توانند با برپایی کارگاه‌های آموزشی نسبت به ارتقای کیفی اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از جنبه‌های آموزشی در ادارات به مباحث قرآنی بازمی‌گردد، گفت: نوع مدیریت، کیفیت مسابقات قرآنی را بالا می‌برد و در این میان مدیران باید وارد عمل شده و رؤسای ادارات و معاونان را به انجام مطلوب وظایف در مسابقات قرآنی تشویق کنند. نوع تبلیغات و اطلاع‌رسانی و تأمین اعتبار آن‌ها از نکات مهم دیگر است؛ اعتبار بالا، محل برگزاری مناسب مسابقات، انگیزه بالا را ایجاد می‌کند.

شمیری اظهار کرد: انتظار می‌رود همه مدیران دستگاه‌های استانی به‌ویژه استاندار خوزستان، معاونان وی و مدیران استان نسبت به بحث آموزش و برگزاری مسابقات قرآن در ادارات اهتمام داشته باشند و اعتبار قرآنی این برنامه را به‌صورت ویژه در نظر گیرند.

captcha