به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آئین گردهمایی مدیران و مجریان جمعآوری و تدوین محتوا برای موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی که از صبح امروز، 12 اسفندماه در مرکز همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است، با اشاره به یاد و خاطره هشت سال ایستادگی مردم و فرماندهان در جنگ تحمیلی گفت: دفاع مقدس و انقلاب حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
وی ادامه داد: در ابتدای ورود به این مراسم با فرماندهان و پیشکسوتانی روبرو شدم که در هشت سال جنگ تحمیلی سینه در مقابل دشمن ستبر کرده بودند و امروز چین و چروک بر صورتشان افتاده است. این فرماندهان گنجینههای دفاع مقدس و ناگفتههای بسیاری از آن دوران با خود همراه دارند.
سردار سلامی، فرماندهان را سرمایههای جاودانه ایران اسلامی دانست و افزود: برخی از وقایع و اشخاص در طول تاریخ به قدری بزرگ و عظیم هستند که زبان در بیان بزرگی آنها قاصر است. این افراد با گذشت زمان به فراموشی سپرده نمیشوند؛ چرا که خود قلههای فضیلت هستند.
وی یاد آور شد: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با تکیه بر فرهنگ عاشورا به وجود آمد و در طی آن دوران حوادثی رخ داد که هرگز کهنه و متوقف نمیشود. ظهور انقلاب اسلامی ایدئولوژی مارکسیسم را از میان برداشت و پیروزی انقلاب اسلامی، اسلام ناب را جایگزین ایدئولوژی مارکسیسمی کرد و آیه قرآن مبنی بر اینکه وقتی حق آید، دیگر جایی برای باطل نیست و تاریکی از بین میرود، با پیروزی انقلاب اسلامی به عینه دیده شد.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس را تولد یک ملت و هویت جدید عنوان کرد و افزود: هشت سال جنگ، باورها و آرمانهای اسلامی ما را از ذهنیت به عینیت تبدیل کرد. بالاترین دستاورد انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ، حاکمیت بخشیدن به ارزشهای دینی و الهی در برههای بود که سختترین چالشها متوجه ما شد. مردم ایران توانستند در آن دوران تمامی چالشها را متلاشی کرده و پرچم اعتقاد و استقلال خود را به عالم نشان دهند.
وی یادآور شد: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تحولات سیاسی عظیمی را با خود به همراه آورد که این رویکرد برای ایران اسلامی تبدیل به سرمایهای گرانقدر در حوزه توان دفاعی و بازدارندگی شد.
سردار سلامی با اشاره به اینکه شهدا تنها مربوط به دوران دفاع مقدس نیستند، اظهار کرد: با وجود اینکه شهدا در خاک آرمیدهاند در واقع ضامن حیات و عترت جاودانه ما هستند. در این راستا باید شکوه و عظمت آن دوران ترسیم شود.
وی یادآور شد: برای بیان ارزشهای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی نباید در گذشته بمانیم، بلکه باید وقایع را به امروز منتقل کنیم تا روح جامعه از آن ارزشها سیراب شود. برای بیان جنگ باید مثل جنگ بنویسیم و با دلهره و اضظرابی که در آن دوران بود، شبانهروز فعالیت کرده و مانع از دست رفتن این سرمایه باارزش شویم.
سردار سلامی، موزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را تراکمبخش هویت ملی دانست و افزود: هر یک از ما به عنوان یک ارتشی، سپاهی و بسیجی باید در این امر شراکت داشته و برای نتیجه بخشیدن این موزه، تمامی امکانات خود را در اختیار سردار قربانی و همکارانش قرار دهیم.